2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 72 پست

راستی موقع دردات  نفس عمیق بکش تانفستو ول کنی درده میره یادت نره کارایی ک بهت گفت مو ب موانجام بدم راحت زایمان میکنی.زایمانم کردی تگمون کن.

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
ده دقیقه 

پس اصلا نترس.تو خونه درداتو تحمل کن.من خواهرم کارشناسی ارشد مامائیه.مدرک زایمان فیزیولوژیکم داره بهم گفت تو اوج درد دستاتو بزن به دیوار پاهاتو از هم بتز کن کمرتو تاب بده.یا به حالت گربه بمون باستنتو تاب بده.واقعا دردو ارومتر میکنه.زعفران غلیظم دم کن بخور دهانه رحمتو زودتر باز میکنه زودتز زایمان میکنه.

من همه ی اینا رو امتحان کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این‌جور مواقع لال میشم نمیتونم جوابشونو بدم بعد گریه میکنم میترسم برم زهرمارم کنن

خب ببین تایم بگیر و آماده باش وسایلتو جمع کن

تا دیدی دردات ۴ دقیقه بینش فاصله بود آماده شو

من اولیو زود رفتم با آمپول فشار خیلی اذیت شدم

دومیو انقدر تو خونه درد کشیدن و رفتم ک تارسیدم بیمارستان بچه بدنیا اومد خیییییلی راحت

ولی خیلی ام دیر نمیشه رفت. من دیر میرسیدم تو ماشین ب دنیا میومد

بذار ۴ دقیقه شد برو

عاشقتم...نه اینجور, بدجور!

نرو فعلا بری انقد معاینه ت میکنن تا گریه ت بگیره ،تو خونه باش دعا های زایمان راحت و سرچ کن بخون هر موقع دردت پنج دقیقه یکبار شد برو

زندگیم روز به روز داره بهتر و شاد تر میشه😍خوشبختی و خوشحالی من ابدیه😊
زایمان اوله؟؟؟ خوب هرچی باشه تازه تومیگی اوله وبی تجربه چرا دیگه داد میزنن سرش باید رسیدگی کنن اخه ...

چ خوب حتما خصوصی بوده بیمارستان 

اینجا ک اخلاق نداشتن اومدم خونه نشستم زار زار گریه کردم

حرف کلی دوستان درسته،اماشرایط بدنی هرکسی فرق داره خود من بخاطرپاره شدن کیسه آب بستری شدم یک سانت ...

عزیزم زایمان اولشه ن کیسه ابش پاره شده ن چیزی بره اذیتش میکنن زایمان اول من اینجور بود البته باکیسه اب پاره رفتم ۲۴ ساعت طول کشید ک زایمان کردم فقط دم دقیقه دست میکردن توادم جونشو درمیوردن ن کمکی ن چیزی تازه دولتی نبود نیمه خصوصی بود ولی زایمان دوم دردامو خونه کشیدم تارسیدم بیمارستان بهم گفتن برو روتخت زایمان فولی.کادر بیمارستان واقعا خیلی جاها نامردی میکنن اونم زنی ک میخواد زایمان کنه وطاقتی نداره .

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
چ خوب حتما خصوصی بوده بیمارستان  اینجا ک اخلاق نداشتن اومدم خونه نشستم زار زار گریه کردم

نه بخدا دولتی بود 

گریه نکن عزیزم ورزش کن بزن تو نت ورزش برای زایمان میاد برات اصلا استرس نداشته باش قران بخون صلوات بفرست انشالله امام زمان کمکت کنه و یه زایمان راحت داشته باشی😘😘

💜سرگروه بنفش💜وزن اولیه86😕شروع 12/3(1/29.78.950)😍👍من قوی تراز اون چیزی که فکر می کنند هستم😄تاپیک گروه بنفش
زایمان اوله؟؟؟ خوب هرچی باشه تازه تومیگی اوله وبی تجربه چرا دیگه داد میزنن سرش باید رسیدگی کنن اخه ...

اره خب هرچی دیرتر بره ب نفع خودشه زایمانش میشه فیزیولوژیک بدون امپول فشار 

زود ک بره بستری میکنن برای ایک تخت خالی شه زود زایمان کنه امپول فشار میزنن

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸