2777
2789
سه تا ۱۵۰ صفحه ی پشت و رو با سیمی و سیاه سفید در اوردم ۵ تومن دادم کعلومه که خو ...

بهتر نبود کتاب ها رو تهیه میکردی تا جزوه 

کتاب های دست دوم 

من توی دانشگاه جز چند درس بقیه جزوه چاپ نکردم 

ترجیح دادم کتاب هارت تهیه کنم یا از ترم بالایی ها که در چند درس مشترک باهم میافتادیم یا خرید دست دوم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

سه تا ۱۵۰ صفحه ی پشت و رو با سیمی و سیاه سفید در اوردم ۵ تومن دادم کعلومه که خو ...

وااای چقدر انداختن بهت 

عزیرم رسما دیده از جزوه و چاپ سر در نمیاری کلاهذگذذشته برات

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای چقدر انداختن بهت عزیرم رسما دیده از جزوه و چاپ سر در نمیاری کلاهذگذذشته برات

اره   همیشه   بابام   خودش  تو  محل  کارش   چاپ  میکرد  از  قیمت  ها   خبر  نداشتم  

رفتم  چاپ   کردم   چون  از  قیمت   خبر  نداشتم   دیگه   چیزی   نگفتم  

تقریبا   هر  برگه   به  ۱۵  تومن   میوفته    قراره   فردا  برم  تعزیرات  

بهتر نبود کتاب ها رو تهیه میکردی تا جزوه کتاب های دست دوم من توی دانشگاه جز چند درس بقیه جزوه چاپ نک ...

اخه  کتاب   ندارن  که   

این   ها رو  استادامون  خودشون  دادن   که  چاپ  کنیم   کتاب  داشت  قطعا   کتاب  میگرفتم  

جزوه ی  خود  استاد  هاست 

مگه اینها که میخوان بهتون بدن تو کتاباتون نیست؟چرا باید این همه جزوه چاپ کنید؟

توی رفرنس هست مطالب …ولی رفرنس ها خیلی حجیمن البته اگر کسی دوست داره میتونه اونم بخونه، ولی اولویت با جزوه استاده حالا یا میشه پرینت کرد خوند یا از روی پی دی اف

من دیشب که چاپ کردم گفت توی صنف ما هر کی به هر کیه … خوب کردی

اول  میخواستم  بیخیال  بشم  

یکی  تو  سایت  بهم  گفت  شده  پولتو   بندازی  تو  جوب  بنداز  ولی  نزار  یه  عده  احساس  زنگی  کنن  

منم  دیدم  راست  میگه  الان  قراره  پیگیری  کنم 

وای اره 😭

اسی فقط تاپیک هاتو دیدم نمره فارسیت خیلی خوب شده بود 

خودم کنکوری ام میشه بگی دقیقا برا فارسی چیکار کردی شد ۱۹.۷۵؟

عکس دوم https://s6.uupload.ir/files/۲۰۲۵۱۰۲۶_۱۶۵۴۰۷_j6tg.jpg  عکس اول https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۰۲۵-۱۹۲۸۵۹_gallery_rq6r.jpg عکس قبل برداشتنhttps://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۰۲۶-۲۰۰۱۱۲_gallery_j5be.jpg

اخه کتاب ندارن که این ها رو استادامون خودشون دادن که چاپ کنیم کتاب داشت قطعا کت ...

اهان 

دیگه اون چاپ نرو 

قشنگ سرت کلاه گذاشته

من برای دخترم ۱۵۰صفحه جزوه و نمونه سوال دراوردم ۲۰۰دادم

اسی فقط تاپیک هاتو دیدم نمره فارسیت خیلی خوب شده بود خودم کنکوری ام میشه بگی دقیقا برا فارسی چیکار ک ...

پایه فارسی خوب بود ولی دستور زبان جعفری رو دیدم و سالیانه جعفری…درسنامه و سوالات فرمول بیست حل کردم + نمونه سوالات سال های قبل + نمونه سوالات ماز خیلی سبز سنجش زیستاز 

اول میخواستم بیخیال بشم یکی تو سایت بهم گفت شده پولتو بندازی تو جوب بنداز ولی نزار ...

خوب کردی 

من هنوز دارم از پست پنج میلیونی ات میشورم