من درد دارم دوستان س سانت بودم بیمارستان گفت برو دردات سه دقیقه ای شد بیا اومدم خونه .ماما ها خیلی دعوام کردن ک چرا رفتم بیمارستان حالا میترسم برم باز سرم داد بزنن.الان حدودا ده دقیقه ای ولی درد میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزن زایمان اولشه ن کیسه ابش پاره شده ن چیزی بره اذیتش میکنن زایمان اول من اینجور بود البته باکیسه ...
کاملا درست میگی.منم دقیقا سر زایمان اولم از بی تجربگی و ترس زود رفتم.سه سانت بودم.هنوز اخلاق گندشون یادمه.ولی سر زایمان دوم تو خونه دردو تحمل کردم وقتی رسیدم فول بودم و همون لحظه زایمان کردم.دقیقا هم شیفت همون مامایی بود که سه سال قبل اخلاقش بد بود ولی اینبار چون فول رسیدم خیلی جنتلمن شده بود
کاملا درست میگی.منم دقیقا سر زایمان اولم از بی تجربگی و ترس زود رفتم.سه سانت بودم.هنوز اخلاق گندشون ...
دقیقا زایمان اول بی تجربه زود فقط دوسداری پذیرشت کنن بری ور دلشون هرنیم ساعت ی بار میان معاینه ولی وقتی درداتو توخونه اونم زیر اب گرم وکنار خانوادت انگار حال روحیت هم بهتر میشه.
آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣 وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃