2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مرض دارن که داد میزنن وظیفشونه رسیدگی کنن تا زایمان کنی سه سانت خوبه دیگه چیزی نمونده تا7سانت

کچا خوبه سه سانت خییلی کمه برا یه زایمان اولی

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸
ببین الان فقط ورزش کن راه برو تند تند تا دیدی زیاد شد برو غلط کردن حرف بزنن جوابشونو بده من دردام ...

من این‌جور مواقع لال میشم نمیتونم جوابشونو بدم بعد گریه میکنم میترسم برم زهرمارم کنن

کچا خوبه سه سانت خییلی کمه برا یه زایمان اولی

زایمان اوله؟؟؟

خوب هرچی باشه تازه تومیگی اوله وبی تجربه چرا دیگه داد میزنن سرش باید رسیدگی کنن اخه وقتی رحم باز شده بقیش هم زود باز میشه من که سه سانت باز شد بقیش در عرض نیم ساعت با ورزشی که دادن بازشد

💜سرگروه بنفش💜وزن اولیه86😕شروع 12/3(1/29.78.950)😍👍من قوی تراز اون چیزی که فکر می کنند هستم😄تاپیک گروه بنفش

به سلامتی زایمان کنی عزیزم 

هر وقت درد هات پنج دقیقه شد برو بیمارستان 

فکر فاصله ی خونه  تا بیمارستان هم باش 

موقعی که دردت گرفت ، زور بزن (اون اخراش )

از بینی نفس بکش از دهن بده بیرون. اینکار رو مدام  انجام بده

الانم زانوهات رو کمی باز کن و نوبتی به بیرون خم کن 

برای بعد از زایمانت هم ،اضلا اصلا روی بخیه هات نشین 

تا یکماه غذاهای ملین بخور.  کگل حتما انجام بده. مواظب یبوست خیلی باش   

ترنجبین بخور. روزی دو سه لیوان 

حرف کلی دوستان درسته،اماشرایط بدنی هرکسی فرق داره

خود من بخاطرپاره شدن کیسه آب بستری شدم یک سانت..وقتی به چهارسانت رسید در عرض یک ربع فول شدم وزایمان کردم.یعنی دکتروماما واقعا تعجب کردندچقدرسریع بود روندپیشرفت زایمانم

به نظرم برو بیمارستان.سه سانت برای بستری معقوله.مگراینکه فاصله ت تابیمارستان یک ربع بیست دقیقه باشه،اون وقت میتونی دیرتر بری

خدایا بی نهایت شکرت