2777
2789

یه بسته‌ سفارش دادم که نتونستم لوکیشن خونه خودمون و بزنم ، زدم خونه دوستم که بیاد اوتجا ازش بگيرم 

بعد دوستم میگه خودم خونه نیستم داداشم ميره می گیره منم گفتم باش فقط بگو بازش نکنه نمیخام باز بشه 

بعد دوستم پرو پرو میگه خب حالا باز کرد که کرد چی میشه مگه یچه کنجکاوه😐😐😐 داداشش ۱۲ سالشه خودش ۱۹

بعد هرچی میگم این رفتار زشته  یعنی چی بسته یکی دیگ و باز کنه سرک بکشه چیه چون کنجکاو!!!؟؟؟ 

تازه خانوم بهش برم میخوره😒😒

خیلی بدم اومد از این سطح از بی شعوریشون!!

حق دارم؟؟

چه رفتاری کنم باهاش؟؟

بالاخره اون روز می‌رسه که فقط خودمون دوتا می‌دونیم چیا که نکشیدیم تا بالاخره شد تا بالاخره رسیدیم به هم.... می‌رسیم به اون جایی که ندگی قشنگمونو با هم شروع می‌کنیم و تا ابد دستای تو مال من میشه:) خوشا صبری که پایانش تو باشی🤍💍 ...ازمیر اژه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا باز کرده بود بسته رو یا نه

هنوز نرسیده د

بالاخره اون روز می‌رسه که فقط خودمون دوتا می‌دونیم چیا که نکشیدیم تا بالاخره شد تا بالاخره رسیدیم به هم.... می‌رسیم به اون جایی که ندگی قشنگمونو با هم شروع می‌کنیم و تا ابد دستای تو مال من میشه:) خوشا صبری که پایانش تو باشی🤍💍 ...ازمیر اژه...

ما چی بگیم از بی شعوریش خودت خوب جوابشو دادی

کاش خودشم می فهمید بی شعوریه حداقل