2777
2789
عنوان

دخترا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 42 پست

من قربون صدقمم میرن میپرم بهشون  چه برسه باهام شوخی کنن

سلاممممممم 😊 من یه دختر خوشبختممممم و البته سگ اخلاق 😐 من دوست داشتم یه خانواده بزرگ باشیم ولی خاله، عمه، دایی و عمو ندارم بعضیا میگن نداشتن فامیل خوبه ولی نه خیلی بده 😐💔 از شانس بد من خودمم تک فرزندم 😐 بچه هاتونو تک فرزند نزارین خیلی بده 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐 حالا اومدو ی پسری دوست داشت اونوقت چی. جرعت نکنه خاستگاریت کنه

😂😐🤦🏼‍♀️نه دیگه سوسول دوس ندارم همون بهتر خواستگاری نکنه 

تخس پسندم🥲 

نخونننن😬.                                                        نخونننیااا😐.                                                          😐🙌🏽اصن خیلی حرف گوش کنی.                                خب.                                                                      😁❤️.                                                                خستم از بازی کردن نقش آدم مغرور:) خستم از درد پنهونم🚶🏿‍♀️بیخیال.اسکار طولانی ترین امضا برسه به من😬😁.                 کاربری با کفش پاشننه بلند اومد😢کاربری با ابرو پیوسته اومد🤨اسممو چلا نمیتونم عوض کنم🙁🙁منمننکننمیتونیبخونی😝🙌🏽اینجا دیاریست که هیچ کدوم از کاربرا حرفو عقیدتو نمیشنون که قبول کنن میشنون که عقیده خودشونو تحمیل کنن🤦🏼‍♀️😁🌱اندکی مهربان باشید کرم ریزی نکنید نی نی یار ها را اذیت نکنید نی نی یار ها عشق منن چاپلوسی نکنید 😂😑فحلنننن خداحاااافظ،یادم رف بپرسم نالنگی میقولیییی موز میقولییییی اناناس میقولییییی، به سایت بخت گشایی 😂دادگاه دعوای عروس و مادر شوهر و پشمانی از رد خواستگار... هر تاپیکی به جز تاپیک نی نی خوش امدیدددد، یکم کوشولو بشینید فاصله اجتماعی رعایت کنید ماسک بزنید دستاتونو صد عفونی کنید پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنید😷ستاد مبارزه با کرونا        یعتی میشه این کروناهه برهههه😪
اره دیگ. ببین پسرا یا کلا مردا لنگه همن. 😂 با دوتا پسر صحبت کنی حرف تکراری میزنن. یاد میگیری. حالا ...

من ۳۳ سالمه. باورت میشه؟  اما چون هیچوقت با پسرا رابطه نداشتم مث بچه ها میمونم و بلد نیست. تو دانشگاه و اینا که کلا انقد هر چیز ساده ای بهم برمیخورد خیلی احتراممو داشتن😄

منم اینجوری بودم. حتی با خیلی کمتر ازین حرفا... حالا الان اینطوری شدم زیادی کوتاه میام انگار

کوتاه بیای معذرت میخوام خر فرضت میکنن

رفیق من با پسرا راحت بود خب رل میزد همون پسرا دخالت میکردن پشت سرش حرف میزدن

اما من کسی جرعت نداره نزدیک شه😂🤦🏼‍♀️به جز یکی :) 

نخونننن😬.                                                        نخونننیااا😐.                                                          😐🙌🏽اصن خیلی حرف گوش کنی.                                خب.                                                                      😁❤️.                                                                خستم از بازی کردن نقش آدم مغرور:) خستم از درد پنهونم🚶🏿‍♀️بیخیال.اسکار طولانی ترین امضا برسه به من😬😁.                 کاربری با کفش پاشننه بلند اومد😢کاربری با ابرو پیوسته اومد🤨اسممو چلا نمیتونم عوض کنم🙁🙁منمننکننمیتونیبخونی😝🙌🏽اینجا دیاریست که هیچ کدوم از کاربرا حرفو عقیدتو نمیشنون که قبول کنن میشنون که عقیده خودشونو تحمیل کنن🤦🏼‍♀️😁🌱اندکی مهربان باشید کرم ریزی نکنید نی نی یار ها را اذیت نکنید نی نی یار ها عشق منن چاپلوسی نکنید 😂😑فحلنننن خداحاااافظ،یادم رف بپرسم نالنگی میقولیییی موز میقولییییی اناناس میقولییییی، به سایت بخت گشایی 😂دادگاه دعوای عروس و مادر شوهر و پشمانی از رد خواستگار... هر تاپیکی به جز تاپیک نی نی خوش امدیدددد، یکم کوشولو بشینید فاصله اجتماعی رعایت کنید ماسک بزنید دستاتونو صد عفونی کنید پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنید😷ستاد مبارزه با کرونا        یعتی میشه این کروناهه برهههه😪
من از شوخی که شخصیت آدم رو ببره زیر سوال بدم میاد و برخورد میکنم  حالا چ پسر باشه چ دختر اگ ب ...

الان دومین شوخی بدش بود. بار اول به شوخی گفت میزنمت میندازمت تو جوب!!! و من که نمیدونم چرا نزدم لهش کنم منی که قبلا پسرا چپ نگاهم میکردن ریز ریزشون میکردم

یعنی مثلا همین جفتک بنداز؟ واقعا ممکنه از سر دوس داشتن باشه؟

اگ جدی و عصبانی باشه ک ن😑😑😑ولی اگ ته نگاهش مهربون ی کوچولو ردی از خنده باشه اره 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

هر چه مغرورتر باشی... 🤍🤍🤍تشنه ترند برای با تو بودن...❤❤❤وهرچه دست نیافتنی باشی...🤍🤍🤍بیشتر ب دنبالت می ایند...❤❤❤امان از روزی که غرور نداشته باشی...🤍🤍🤍وبی ریا ب انها کمک کنی...❤❤❤انوقت هیچوقت تورا نمیبینند...🤍🤍❤ساده از کنارت عبور میکنن..❤❤❤🤍🤍🤍👌👌👌👌
من ۳۳ سالمه. باورت میشه؟  اما چون هیچوقت با پسرا رابطه نداشتم مث بچه ها میمونم و بلد نیست. تو د ...

😐 ن والا بهت این سن نمیخوره. البته سنت زیاد نیس. ولی یجور گفتی فک‌کردم تو پونزده سالی. خب میدونی شاید کلا زود رنجی 

اما اگه برخورد داشتی میغهمیدی ک یسری حرفا اصن ایرادی داخلشون نیی. خوشبحالت. ک باهاشون زیاد دهن ب دهن نشدی ❤️

کوتاه بیای معذرت میخوام خر فرضت میکنن رفیق من با پسرا راحت بود خب رل میزد همون پسرا دخالت میکردن پش ...

فکر کنم این میدونه من خر نیستم. یکی دوبار غیرمستقیم بهش گفتم من گاهی یه چیزایی رو به روم نمیارم اما واقعا ناراحت میشم و بهم بر میخوره نه اینکه بی شخصیت باشم

الان دومین شوخی بدش بود. بار اول به شوخی گفت میزنمت میندازمت تو جوب!!! و من که نمیدونم چرا نزدم لهش ...

😂اشکال نداره گلم فدا سرت پیش میاد ک یهو آدم هنگ کنه😂خودتو دیگ سرزنش نکن

جاش تجربه شد برات ک دفعه دیگ چطور برخورد کنی.

فعلا...😇👋🏻
فکر کنم این میدونه من خر نیستم. یکی دوبار غیرمستقیم بهش گفتم من گاهی یه چیزایی رو به روم نمیارم اما ...

پسرا یکم بد دهنن

البته یه سریا فقط دوران بلوغ اینطورین بزرگ میشن وارد اجتماع میشن خیلی با شخصیت میشن اما یه سری بی فرهنگن و همینطوری ادامه میدن