2777
2789
ای خدا چقدر صبر.بخدا خودم خسته شدم از این همه صبر و قوی بودن.منم دلم میخاد ضعیف باشم.شاید اگه ضعیف ب ...

وااای جیگرم کباب شد ، اشکم دراومد، خدا به دلت صبر بده الهی خواهرم

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
ای خدا چقدر صبر.بخدا خودم خسته شدم از این همه صبر و قوی بودن.منم دلم میخاد ضعیف باشم.شاید اگه ضعیف ب ...

قربون دل شکستت برم عزیزم 😔😔😔 فرشته کوچولوت الان پیش خداس عزیزم،مراقبش😔😔😔 به خود خدا بسپارش که از همه مهربون‌تر😔😔😔

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهتون فرزند دیگه ایی بده به جای اونچه که ازتون گرفت  انشاالله به حق حضرت زینب به حق حضرت م ...

ممنونم عزیزم.ولی دیگه خستم.نمیدونم چکار کنم.نمیدونم چجوری خودمو آروم کنم.از داخل در حاله انفجارم

لالا لالا گل پونه آروم بخاب دخترم که دنیا نا مهربونه

من یکی از نزدیک‌ترین آدمای زندگیم رو از دست دادم،خیلی منم روزای سختی رو پشت سر گذاشتم،خیلی غمش برام سخت بوده اما واقعا الان میگم خدایا من عزیزم رو به خودت سپردم خودت مراقبش باش😔

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
وااای جیگرم کباب شد ، اشکم دراومد، خدا به دلت صبر بده الهی خواهرم

اخه نمیدونم این خدا چرا منو اینقدر تنها گیر اورده.یه یه بچه دوساله که زیر دست و پای یه ادم خیلی قویه.اخه خدا جون یکم رحمت بیاد.اخه منم مادرم .مگه من افریده تو نیستم.منی که دلم اینقدر میسوزه.چرا تو دلت برای دلم نسوخت.من اولا خاستم خوبش کنی ولی دیدم نمیشه.دلم به همون وجودش خوش بود.الان دوماه که ندیدمش.حتی تو خابم نمیاد.ای خدا جونم بگیر دیکه خستم

ممنونم عزیزم.ولی دیگه خستم.نمیدونم چکار کنم.نمیدونم چجوری خودمو آروم کنم.از داخل در حاله انفجارم

زندایی منم بچه اولش رو به طرز بدی و دلخراشی از دست داد 

پسرش واقعا شیرین زبون و زیبا بود 

به هر سختی که بود صبر کردن بعد چند سال الان سه تا بچه دارن شلوغ زیبا باهوش 

خونرو روسرشون میزارن 

قربون دل شکستت برم عزیزم 😔😔😔 فرشته کوچولوت الان پیش خداس عزیزم،مراقبش😔😔😔 به خود خدا بسپارش که ...

خوب پس من چی.من چکار کنم 😭😭😭😭😭😭😭

خوب پس من چی.من چکار کنم 😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم😔😔😔😔😔😔😔😔

ان شاءالله خدا بهت دوباره بچه میده😔😔

اخه نمیدونم این خدا چرا منو اینقدر تنها گیر اورده.یه یه بچه دوساله که زیر دست و پای یه ادم خیلی قویه ...

قربون دل دردمندت برم من عزیز دلم، این دنیا لیاقت اون فرشته رو نداشت

پونه فرشته آسمونی بوده ، از جنس زمین و این دنیای کثیف نبوده😫😫😫

خوب منم مامانشم.منم ببره پیشش.مگه نمیگیم به بچهامون مخصوصا به دخترامون.هر جا میرین با مامانتون برین.من همیشه به پونه میگفتم یادش داده بودم ولی نمیدونم اون شب چی شد دخترم تنهایی رفت

این از دست دادنها سخت ترین مرحله زندگیه میخواد درسی بده که اگه یاد نگیریم هی تکرار می‌کنه و هر دفعه با ضربه و شدت بیشتر تا حالیمون بشه.

ما صاحب اختیار هیچی نیستیم نه بچه نه شوهر نه خونه نه دست و پای خودمون حتی وقتی چیزی رو نمیدونیم یه ساعت بعدش داریم یا نه اشتباهه دل بستن و وابسته شدن.

من دیدم آدمهایی که متشکر بودند کم کم همه چیزشونو از دست دادند و برعکس ادمهایی رو دیدیم که هیچی نداشتند ولی همواره در حال شکر بودند از فرش به عرش رسیدند.

اگه همه چیزتون هم از دست دادید فقط ایمانتونو حفظ کنید و همون شما رو از این دنیای تاریک نجاتتون میده

آنرا که منم چاره، بیچاره نخواهد شد.
من یکی از نزدیک‌ترین آدمای زندگیم رو از دست دادم،خیلی منم روزای سختی رو پشت سر گذاشتم،خیلی غمش برام ...

بخدا خیلی سخته.الهی که هیچ وقت حال دلمو درک نکنین

خوب منم مامانشم.منم ببره پیشش.مگه نمیگیم به بچهامون مخصوصا به دخترامون.هر جا میرین با مامانتون برین. ...

ااااای واااای جیگرم رو سوزوندی، تو رو خدا اروم باش ،دل اون بچه میگیره با این حرف و حال ت عزیزم💔💔💔💔