2777
2789
بخدا خیلی سخته.الهی که هیچ وقت حال دلمو درک نکنین

😔😔😔😔😔

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
زندایی منم بچه اولش رو به طرز بدی و دلخراشی از دست داد  پسرش واقعا شیرین زبون و زیبا بود  ...

من دخترم حرف نمیزد هیچ کاری نمیکرد ولی یه دنیایی بود برام.نمیدونین چقدر خوشکل و تو دل برو بود.اخ جیگرم اتیش میگیره وقتی اون همه زیبایی رفت زیر خاک.با اینکه مریض بود وقتی با خودم یه بیرون میبردمش به یه افتخاری بغلم میکردم که نگو و نپرس.من اصلا نمیخام هیچ کس جای دخترمو برام بگیره.میدونم الان همه میگن چقدر خودخاهم.ولی خستم

لالا لالا گل پونه آروم بخاب دخترم که دنیا نا مهربونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم حرف نمیزد هیچ کاری نمیکرد ولی یه دنیایی بود برام.نمیدونین چقدر خوشکل و تو دل برو بود.اخ جیگ ...

تو خودخواه نیستی، یه مادر دردمند و داغداری💔💔💔

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
عزیزم😔😔😔😔😔😔😔😔 ان شاءالله خدا بهت دوباره بچه میده😔😔

دیگه بچه نمیخام.البته قبلا هم نظرم همین بود خیلی بهم گفتن یه دونه دیگه بیار.من همیشه دلم به پونه خوش بود.با اینگه آسیب مغزیش خیلی شدید بود حتی یه لحظه فکر نکردم پیش خودم که شاید از دست بدمش

من دخترم حرف نمیزد هیچ کاری نمیکرد ولی یه دنیایی بود برام.نمیدونین چقدر خوشکل و تو دل برو بود.اخ جیگ ...

حق داری عزیزم هیچکی جای کسیو نمیگیره 

ولی صبوری کن 

اگه الان چیزی نخوردی به زورم شده دولقمه بزار دهنت تو مادری عزیزم پسرت بهت نیاز داره 

قربون دل دردمندت برم من عزیز دلم، این دنیا لیاقت اون فرشته رو نداشت

اره بخدا فرشته بود.من همیشع فرشته بی بالم صداش میکردم.دلم از این میسوزه که نفهمیدم فرشتم داره بال در میاره.یه مرتبه وقتی داشتم باهاش بازی میکردم تو بعلم که برام بخنده لرزید و پر کشید😭😭😭

ای خواهرمنم دارم میترکم ازغصه، همین امشب چن باربه خودکشی فکرکردم بازتوبه کردم بخاطربچم تنهادلیل زندگ ...

شما چرا😓

شب پنجشنبه بود شبی که خدا تو رو توی دلم گذاشت انشب همه ملائکه نوید آمدن یار مهدی عجل الله را دادند
این از دست دادنها سخت ترین مرحله زندگیه میخواد درسی بده که اگه یاد نگیریم هی تکرار می‌کنه و هر دفعه ...

خود خدا میدونه من همیشه شاکر بودم.بخدا هیچ وقت ننالیدم.که بگم چرا اینجوری شده.برای ماله دنیا که اصلا برام مهم نبود.نمیدونم دیگه خدا چجوری میخاد ایمان منو امتحان کنه

دیگه بچه نمیخام.البته قبلا هم نظرم همین بود خیلی بهم گفتن یه دونه دیگه بیار.من همیشه دلم به پونه خوش ...

عزیزدلم😔😔😔😔😔

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
خود خدا میدونه من همیشه شاکر بودم.بخدا هیچ وقت ننالیدم.که بگم چرا اینجوری شده.برای ماله دنیا که اصلا ...

عزیزم خدا به دلت آرامش بده 

اشکم درآوردی🥺

خدا شمارو وخیلی دوست داشته که از جانب بچه امتحانت میکنه خیلی خیلی سخت و دردناکه ....من خودم دختر دارم ...ولی راضی باش به رضای خدا....

از پسرت غافل نشو اون به شما نیاز داره

الان پونه عزیزت تو بهشت داره عشق میکنه غصه نخور زندگی کوتاهه به زودی همدیگرو میبینید 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
ااااای واااای جیگرم رو سوزوندی، تو رو خدا اروم باش ،دل اون بچه میگیره با این حرف و حال ت عزیزم💔💔💔 ...

بخدا خسته شدم از بس آروم بودم.همه میگن بس کن به خاطر پسرت.تو خونه مجبورم سکوت کنم .روزی یه بار فقط میتونم برم پیش پونه.اونم تا میرسم همه زنگ میزنن که برگرد‌دخترم خودش میدونه که مامانیش چقدر تنها و بیکس شده.اون همیشع حاله دلمو میفهمه

بخدا خسته شدم از بس آروم بودم.همه میگن بس کن به خاطر پسرت.تو خونه مجبورم سکوت کنم .روزی یه بار فقط م ...

💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭😭😭😭😭😭

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️