2777
2789

بزرگتری نبود . بلد نبودیم خودمون تنبل بودیم خلاصه گند خورد ب همه چی چند ساله ولم نمیکنه غصش نابود شدم از اون موقع بیشتر ۶ سال گذشته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا 

بی خیال

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

من عروسیم نزدیک

همش با خودم میگم اگه رقص تانگو مون بد شد چی؟ 

یا میگم اصلا نمیرقصم استرسشو نداشته باشم 

بعدهم میگم نکنه بعدا پشیمون شم که چرا نرقصیدم

😐💔

فراموش خواهم شد❤️‍🩹🕊وقت‌، وقت رفتنه:)رَهاکن و بگذر💆‍♀️

حالا ما که بزرگتر داشتیمم همه چی عالی نبود 

نذارید ان قدر  مسائل پیش پا افتاده روانتون رو نابود کنه یک سر برین بیمارستان ها تا ببینید غصه واقعی چه شکلیه ...

اینا وسوسه های شیطکنه که ناسپاسی کنیم و قدر نعمتا رو ندونیم 

منم حسرت خیلی چیزا رو دلم موند عروسیم

هم پول نداشتیم خانواده همسرمم براشون مهم نبود

هم خودم بی تجربه بودمو استرس داشتم

تا یه زمان نمیتونستم فیلم عروسیمو نگا کنم

بجاش با خودم قرار گذاشتم وقتی دستمون به دهنمون میرسه بچه دار بشیم

و جبران کنیم همشو 

الانم باردارم و داریم برنامه ریزی میکنیم از الان 

من عروسیم نزدیکهمش با خودم میگم اگه رقص تانگو مون بد شد چی؟ یا میگم اصلا نمیرقصم استرسشو نداشته باشم ...

برقصیاااا

من رقص آذری رفتم با همسرم دوتایی قرار بود برقصیم

وسط تالار پشیمون شدم و نمیخاستم برقصم

همسرم اصرار کرد و رقصیدیم بهترین کارو کردیم 

اگه نمیرقصیدم خیلی پشیمون میشدم 

برقصیاااامن رقص آذری رفتم با همسرم دوتایی قرار بود برقصیموسط تالار پشیمون شدم و نمیخاستم برقصمهمسرم ...

اتفاقا ما هم ترک هستیم

نامزدم گفت برقصیم ولی با لباس عروس بنظرم نمیشه

فراموش خواهم شد❤️‍🩹🕊وقت‌، وقت رفتنه:)رَهاکن و بگذر💆‍♀️