2777
2789
منم داغونم بخاطر پسرم مریضه  خدایا کمکم کن

اخ که سخته بچت مریض باشه.خدا کمکت کنه.ولی سختر اونه که بجای جیگر گوشت باید یه خاک سردو بغل کنی

لالا لالا گل پونه آروم بخاب دخترم که دنیا نا مهربونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از فامیل های ماهم مثل شما واسش اتفاق افتاد عزیزم 

ای خدا مگه ما چه گناهی کردیم که باید اینقدر تاوان بدیم.من کل زندگیم بدبختی بوده.ولی دلم به دخترم خوش بود.مرهم زخام بود‌نمیدونم چکار کنم بدون اون

ای خواهرمنم دارم میترکم ازغصه، همین امشب چن باربه خودکشی فکرکردم بازتوبه کردم بخاطربچم تنهادلیل زندگ ...

خدا به همه ماها کمک کنه 

هرکسی به نوعی گرفتاره 

قوی باش  به یاد حضرت زینب 

مشکل الان خودم که خستم .خسته از این همه ستم

میفهمم عزیزم 😔😔😔 خدا بهت صبر بده عزیزم 😔😔😔

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
خیلی سخته مخصوصا وضعیت مالی که خرابه

میفهمم.همه درک کردم و گذروندم.انگار از پادشاهی به گدایی افتادم.ولی مهم نبود.دخترم بغلم بود.ولی موندم الان چکار کنم

ای خواهرمنم دارم میترکم ازغصه، همین امشب چن باربه خودکشی فکرکردم بازتوبه کردم بخاطربچم تنهادلیل زندگ ...

خداروشکر کن که دلیل زندگیتو داری

میفهمم عزیزم 😔😔😔 خدا بهت صبر بده عزیزم 😔😔😔

ای خدا چقدر صبر.بخدا خودم خسته شدم از این همه صبر و قوی بودن.منم دلم میخاد ضعیف باشم.شاید اگه ضعیف بودم و خدا میدید بندش طاقت نداره الان پونم تو بغلم بود.خیلی دلم تنگ شده براش.دلم عطر تنشو میخاد

[QUOTE=230637801]مشکل الان خودم که خستم .خسته از این همه ستم. خدابهت صبربده بچه دیگه نداری؟ 

دارم یه پسر ولی ناشکری نمیکنم من دخترمو میخام .اون همدمم بود .هر وقت از هر جا کم میاوردم میومدم پیش اون ولی الان تنهام.تنهای تنها

ای خدا چقدر صبر.بخدا خودم خسته شدم از این همه صبر و قوی بودن.منم دلم میخاد ضعیف باشم.شاید اگه ضعیف ب ...

خدا بهتون فرزند دیگه ایی بده به جای اونچه که ازتون گرفت 

انشاالله به حق حضرت زینب به حق حضرت مهدی غم از دلتون برداشته بشه