2777
2789

اگه یکی از نزدیکان تون (مثلاً پدر یا مادر یا همسر یا هر شخص دیگه ای) توی هر اتفاقی شما رو مقصر بدونن (در حالیکه بیشترین میزان تقصیر از طرف خودشون بوده ولی هیچ جوره قبول نمیکنن) باهاشون چطور برخورد میکنید؟ چطور متقاعدشون میکنید؟یا حداقل چطور ساکت شون میکنید که کمتر اشک تونو در بیارن؟😔

« لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیم »

من الان همین موقعیت تو رو دارم. دیگه خسته شدم از ثابت کردن خودم. رهاشون کردم هرجور می‌خوان فکر کنن. مهم اینه که خودم میدونم که بی‌گناهم. هر چقدر بخوای خودتو به کسی ثابت کنی بیشتر اذیت میشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من حرفامو میزنم ....بعدش دیگه سر هیج چیز بحث نمیکنم و کمتر باهاش هم کلام میشم سکوت میکنم 

اصلاً به حرفام گوش نمیدن😔 حرف حرف خودشونه! منم وقتی میبینم راه به جایی نمیبرم بی اختیار اشکم در میاد

چن بار توضیح میدم اگه متوجه نشد یعنی فقط میخواد برای خودش بهونه بیاره بندازتش گردن یکی دیگه عذاب وجدان نداشته باشه پس در نتیجه منم مزاحمش نمیشم با سکوتم میزارم راحت اروم شه 😂 الان با این روش زندگی خیلی ارومی دارم و اصلا اااصصصلللاااا نه گریه میکنم و نه ری اکشنی مبنا بر موافق بودن با حرف طرف انجام میدم 

من الان همین موقعیت تو رو دارم. دیگه خسته شدم از ثابت کردن خودم. رهاشون کردم هرجور می‌خوان فکر کنن. ...

خدا به هر دومون صبر بده😔😔

منم حس میکنم دیگه کشش ندارم حرص این چیزا رو بخورم... ولی خب با یه سری آدم خودخواه روبرو هستم که فقط خودشونو میبینن.. هرجا اتفاقی بیفته من میشم آدم بده... خیلی کم آوردم... خیلی😔

چن بار توضیح میدم اگه متوجه نشد یعنی فقط میخواد برای خودش بهونه بیاره بندازتش گردن یکی دیگه عذاب وجد ...

خوش به حالتون که تونستید روی ذهن خودتون کار کنید و با آرامش، از کنار آدمای عوضی بگذرید  

خوش به حالتون که تونستید روی ذهن خودتون کار کنید و با آرامش، از کنار آدمای عوضی بگذرید    

من بابا بزرگم میگفت وقتی یه نفر رو نمیتونید چیزی بهش بگید و حرفاشم ازارتون میده فک کنین رادیو یا تلوزیون روشنه با این روش واقعا حالم بهتر شد 

من بابا بزرگم میگفت وقتی یه نفر رو نمیتونید چیزی بهش بگید و حرفاشم ازارتون میده فک کنین رادیو یا تلو ...

بهترین راهکاره برا اینکه به چنین آدمایی توجه نکنیم😍 ممنونم ازت💞

اگه بابا بزرگتون زنده هستن خدا حفظشون کنه و اگه خدای نکرده فوت کردن خدا رحمتشون کنه🙏