2777
2789
عنوان

طلای دست دوم یا سکه

112 بازدید | 10 پست

دوستان من میخام خورد خورد طلا پس انداز کنم به نظرتون با پولم طلای دست دوم بخرم یا یه ربع سکه یا نیم سکه میخام بدونم برای فروشش کدوم ضررش کمتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنیدم طلای دست دوم  ولی نمیدونم چرا

شاید چون سکه حباب قیمتی داره کاذب بالا میره ولی طلا گرم واقعی داره

خیلی اطلاع ندارم

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
من جمله شمارو اشتباه خوندم پس نظر شماهم سکه ست  میدونین جملتونو چطوری خوندم  قطعا سکه ی ...

ببیند بهترین گزینه برای سرمایه گزاری بلند مدت سکه هست به شرطی که قصد سرمایه گزاری حداقل 2ساله داشته باشید و جای امن برای نگهداری داشته باشید

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
ببخشید میشه دلیلتون رو هم بگین میخام با اطمینان این کارو انجام بدم 

ببینید طلا وقتی میخرید باید اجرت و کارمزد و مالیات بدید حتی طلای دسته دوم هم همینه با اینکه کمتر میدید ولی زمان فروش همه اینها رو کسر میکنند و فقط پول فلز 17عیار رو بهتون میدند و کلی پرت هزینه داره ولی سکه رو فقط کمی زیر قیمت تابلو میخرند و پرت هزینه نداره

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
ببینید طلا وقتی میخرید باید اجرت و کارمزد و مالیات بدید حتی طلای دسته دوم هم همینه با اینکه کمتر مید ...

ممنونم من خودمم به همین نتیجه رسیدم ولی گفتم بهتره تحقیق کنم با اطمینان اینکارو انجام بدم مرسی از وقتتون