2777
2789
عنوان

خانوما اگه همسرتون قبل از شما یه دختری و دوست داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 70 پست
خب همین مهمه که با همسرت خوشبختی و نصیب تو شده بقیه ی چیزا هم که مهم نیست و اینکه امیدوارم اون دختر ...

وقتی حس کنی قلبی که تسخیر شده خوشبخت نیستی نفر دوم بودن خیلی سخته حداقل من روحیه حساسی دارم 

گاهی این خودت دعا کن دعاکن آرام باشی و خوشبخت ......بی گمان میشنود آن خدایی که نزدیک تراز شاهرگ گردن است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی حس کنی قلبی که تسخیر شده خوشبخت نیستی نفر دوم بودن خیلی سخته حداقل من روحیه حساسی دارم 

درست میگی وحشتناکه چند روز پیش فیلم عروسی خواهر شوهرم گذاشتم وقتی اون دختر و توی فیلم دیدم همش می ترسیدم شوهرم از راه برسه و بیاد اینو ببینه کلی اعصابم به هم ریخته بود

جالبه اصلا فکر نمی کردم کسی مثل شما وجود داشته باشه

اخه واقعا مهم نیست مگه من تو گذشته همسرم بودم گذشته اسمش روشه بمن چ چی گذشته تو گذشته الان مهمه ازوقتی اومد خواستگاریم همه

واییی الان پیش خودشم میگه ببین دختره چیه که همه ازش خوششون میاد🤦🤦🤦

ببین دختره اصلا ارایش نمی کنه صورت نسبتا گرد سفید داره چشمای درشت مشکی مژه های بلند لبهای درشت خوشکل لپ هاشم چال میوفته وقتی میخنده

اخه واقعا مهم نیست مگه من تو گذشته همسرم بودم گذشته اسمش روشه بمن چ چی گذشته تو گذشته الان مهمه ازوق ...

می دونی چی بده که وقتی اون دختره رو می بینم برای من گذشته دیگه نگذشته گذشته همسرم اومده تو اینده ی من جلو چشممه حی و حاضر

من کلا اعتماد به نفسم زیاده نمیدونم چرا😅 خب اون دخترم ادمه دیگه شاید واقعا از شما خوشش نمیاد مثل ...

به نظرم یه کم سرد هست اما همیشه میره دور وایمیسته و از دور منو همسرمو نگاه می کنه

می دونی چی بده که وقتی اون دختره رو می بینم برای من گذشته دیگه نگذشته گذشته همسرم اومده تو اینده ی م ...

عزیزم بالاخره اون دوست داشتن توی گذشته مونده و تموم شده

دختره ازدواج کرده و شما هم متاهلید

مهم الانه که متاهل هستید هر دوو بعیده این وسط دوست داشتنی مونده باشه

می دونی چی بده که وقتی اون دختره رو می بینم برای من گذشته دیگه نگذشته گذشته همسرم اومده تو اینده ی م ...

چرا انقد الکی بزرگش میکنی اونم ادمه تو اینده توام نیومده خودت داری هلش میدی تو ایندت اون زندگی خودشو داره و همسرتوام زندگی خودشو تو دنبال چی میگردی همه چی تموم شده اون خانم متاهله خوب نیست انقدپیگیری

عزیزم بالاخره اون دوست داشتن توی گذشته مونده و تموم شده دختره ازدواج کرده و شما هم متاهلید مهم الا ...

می دونی بدبختی کجاست وقتی من از این موضوع خبر نداشتم همسرم در مورد اون دختر یه سوالایی می پرسید مثلا می پرسید پسرش که تازه متولد شده  چه شکلیه شبیه خودشه یا همسرش یا سوالاتی از این قبیل می ترسم هنوز دوسش داشته باشه🥺

مگه چه نسبتی دارن باهمسرتون؟

نوه ی عمه ی همسرمه فامیل دورن نسبتا اما توی بعضی مراسمات همدیگه رو می بینیم الان چند وقت پیش یه جا عروسی دعوت بودیم چون می دونستم اون دختر هست نرفتم یه چیز دیگه که دختره هم اسم خودم هست طوری شده از اسم خودم نفرت پیدا کردم نمی خوام همسرم صدام بزنه😭😭