و بنا به دلایلی با هم ازدواج نکرده باشن البته این طور که فهمیدم عشق همسر من یکطرفه بوده وقتی اینو بدونید و اون دختر و ببینید رفتارتون باهاش چه جوریه؟ ؟اینم بگم لعنتی بینهایت خوشگل هست دیدنش ازیتتون می کنه یا بی تفاوت هستید؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقتی حس کنی قلبی که تسخیر شده خوشبخت نیستی نفر دوم بودن خیلی سخته حداقل من روحیه حساسی دارم
درست میگی وحشتناکه چند روز پیش فیلم عروسی خواهر شوهرم گذاشتم وقتی اون دختر و توی فیلم دیدم همش می ترسیدم شوهرم از راه برسه و بیاد اینو ببینه کلی اعصابم به هم ریخته بود
می دونی چی بده که وقتی اون دختره رو می بینم برای من گذشته دیگه نگذشته گذشته همسرم اومده تو اینده ی م ...
چرا انقد الکی بزرگش میکنی اونم ادمه تو اینده توام نیومده خودت داری هلش میدی تو ایندت اون زندگی خودشو داره و همسرتوام زندگی خودشو تو دنبال چی میگردی همه چی تموم شده اون خانم متاهله خوب نیست انقدپیگیری
عزیزم بالاخره اون دوست داشتن توی گذشته مونده و تموم شده دختره ازدواج کرده و شما هم متاهلید مهم الا ...
می دونی بدبختی کجاست وقتی من از این موضوع خبر نداشتم همسرم در مورد اون دختر یه سوالایی می پرسید مثلا می پرسید پسرش که تازه متولد شده چه شکلیه شبیه خودشه یا همسرش یا سوالاتی از این قبیل می ترسم هنوز دوسش داشته باشه🥺
نوه ی عمه ی همسرمه فامیل دورن نسبتا اما توی بعضی مراسمات همدیگه رو می بینیم الان چند وقت پیش یه جا عروسی دعوت بودیم چون می دونستم اون دختر هست نرفتم یه چیز دیگه که دختره هم اسم خودم هست طوری شده از اسم خودم نفرت پیدا کردم نمی خوام همسرم صدام بزنه😭😭