2777
2789
عنوان

رنگی شدن لباس

396 بازدید | 24 پست

کمربند مانتوم گیره آهنی داشته حالا شستم، کلا مانتوم رنگ گرفته  

ی حالتی ک انگاری زنگ زده باشه، خیلی بدجور شده 

کسی تجربه ای داره ک رنگشو از رو مانتوم پاک کنم؟؟  

خدا خیرتون بده اگه میدونید بگید ک خیلی ناجور شده   

🥲

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک نکنم بشه کاری کرد

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 
لباس زیاد رنگی کردم ولی درست نشد تنها راهش شست شوی زیاد  به مرور زمان زیاد که بشوریش درست میش ...

خب ب مرور ک بشورم رنگش می‌ره واقعا؟؟ 

چون اونقد ضایعس ک نمیشه پوشیدنش😞

کاملا خیس نگهش دار .... جوش شیرین بریز بزار بمونه  انشالله پاک میشه اگه پاک نشد ببر خشک شویی ی ...

حالا خشک شویی ها میتونن پاک کنن؟؟

چون مانتوم خیس بوده بعد اون آهنش رنگ پس داده ب مانتو 

تاحالام تجربه نداشتم 

کاش پاک شه

عزیزم لباس بابام رنگ گرفته بود مامانم یه دو ساعتی گذاشت تو آب و لیمو (یعنی تو آب، لیمو ریخت) بعد دو ...

از همین رنگی ک از اهنه؟؟ 

چون بخاطره اینکه مانتوم خیس بوده، اهنه رنگ داده، بعد اونجوری بدتر نمیشه؟؟