2777
2789
عنوان

تجربه من از درمان شقاق فیشر

| مشاهده متن کامل بحث + 12177 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بهم بگین..کلا از صبح که بیدار میشین چی میخورین منظورم ناشتا...بعد و قبل هر وعده غذایی و اخر شبا ...

عزیزم این جریان چندسال پیشه

دکتر میرفتم 

آب ولرم بعداز بیدارشدن از خواب

تحرک

بشین پاشو طناب پروانه

عزیزم این جریان چندسال پیشه دکتر میرفتم  آب ولرم بعداز بیدارشدن از خواب تحرک بشین پاشو طناب ...

خیلی ببخشید بخدا ایتقدر سوال میپرسممم یعنی دیگه الان کارای قبلو نمیکنین؟؟فقط همینایی که گفتین انجام میدین

این درمان های خانگی و خودسرانه واقعا بی فایده هست و بدتر هم میکنه من همه این روش هارو امتحان کردم نتیجه نگرفتم حتما باید برید پیش دکتر
من شقاق مقعدی داشتم پیش دکتر پروانه منصوری رفتم واسه درمان واقعا باتجربه و خوش برخوردن و طی روند درمان خیلی وقت می ذارن

وای یاد همسرم افتادم

یه سال پیش همسرم شقاق مزمن گرفته بود هر پمادی رو که بگی استفاده کردیم
حتی پماد آنتی فیشر باریج متاسفانه هیچ جوابی نگرفتیم

در آخر با لیزر در کلینیک التیام نشیمنگاه درمانش کردیم

همچنین مهمترین نکته اینه که از یبوست پیشگیری بشه چرا که شقاق رو خیلی بدتر می کنه

گلابی خیلی خوبه و قشنگ روان می کنه 

در کل اگر نیاز به پزشک و یا لیزر شقاق رو داشتین این کلینیک رو پیشنهاد می کنم doctorneshimangah.com