2777
2789
عنوان

یه هفته دیگه عروسیمه

735 بازدید | 43 پست

امروز باید برم خریدامو انجام بدم وقت ارایشگاه بگیرم برم لباسمو انتخاب کنم حمومم تازه باید برم پشم مشمارو برنم موقع پرو لباس عروس ابروم نره😂

و کلی کار دیگه.....

اما همچنان تو رخت خوابم و دربرابر بلند شدن از جام مقاومت میکنم.

معدمم از گرسنگی داره فحش خارمادر میده دیگه.

بیاین یه چندتا فحشم بدین پاشم به کارام برسم🤐

Army for ever💜

آرمیییی

مبارک باشه امیدوارم خوشبخت شی💜:)

❥︎𝐵𝑇𝑆❥︎𝐴𝑅𝑀𝑌❥︎میشه هر وقت منو تو سایت دیدید ی دمپایی پرت کنید برم؟! چون در حال ترک اعتیاد خود به نی نی سایت هستم، با تچکر💜‌ بیاین به علایق هم احترام بزاریم، اگه هنوز به این درک نرسیدی که این که تو یه چیزی رو دوست نداری دلیل بر بد بودن و زشت بودنش نیست لطفا با من بحث نکن و تحت هیچ شرایطی منو ریپلای نکن... یهههه پیامم دارم برای هیترررر عزیزم: هیتر عزیز ، بی تی اس افتخار کره ست ولی ....... تو افتخار ننع باباتم نیستی!:   ...𝙺.𝙽 دلتنگ قصه های مادربزرگ-𝗜𝗡𝗧𝗣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلند شو دیگه دیرتهههههههههه 

میدونم حرفام گوهربار و ارزشمنده اصن حق حقه اصن وقتی حرف میزنم بارش حق رو شاهد میشید  ولی دوست عزیزم اگه عمتو دوست داری آدم باش و  لایک نکن ❤ چون پیامای دیگه بین لایکاتون گم میشن مرسی اه

مبارکهه😍

ولی مگه از یکی دو ماه قبلش این کارا رو انجام نمیدن

خرید و اینجور چیزا الان خیلی بار رو دوشتون هس

شاعر،نقاش و کمی گیمر:»تمام روح من در کنار اوست حتی اگر جسمش کنارم نباشد برای همین است که تنها وقتی نزدیک اش هستم احساس زندگانی میکنم💜
یعنی اصلا انگاااااااتتر نه انگار عروسیمه😑😑😑 انگار مثلا قراره برم مهمونی

چراااااا پاشو دخترررر.. من عروسی بقیه باشه همش در حال اماده کردنمم .. الان خودت باید ذوق و شوق داشته باشی 

انطفاء بعض المشاعر، رحمه
یعنی اصلا انگاااااااتتر نه انگار عروسیمه😑😑😑 انگار مثلا قراره برم مهمونی

همینجوری باش تا اخر خیلیم بهت خوش میگذره😂ولی میدونی بنظرم ما چون استرسمون زیاده برعکس بدنمون عمل میکنه 😅 سِر میشه

مبارکهه😍 ولی مگه از یکی دو ماه قبلش این کارا رو انجام نمیدن خرید و اینجور چیزا الان خیلی بار رو د ...

همه ی خریدامو‌کردم یه مقداریش مونده.

باورت میشه هنوز نه وقت برای اتلیه گرفتیم نه ارایشگاه نه لباس حتی تخت و ایناهم هنوز نگرفتیم

Army for ever💜