2777
2789

دوستان من با پسری شیش ساله دوستم ، یکسال سرباز شده توی شهر خودمون بود ولی فرار کرد ، من باهاش کات کردم گفتم مرد زندگی نیست بعد پشیمون شدم گفتم بریم مشاوره ، رفتیم روانشناس گفت افسردگی داره و خوب میشه سربازیشم میره

خلاصه قرار بود قبل از عید بره ولی رفت مسافرت الان مسافرته ، 

امشب اصلا زنگ نزد من زنگ زدم کلی پسر میخندیدن و ترکی حرف میزدن (مست بودن) بهم گفت من نصف شب میرم خونه گفتم باشه پس منم میخوام بادوستام برم بیرون نصف شب برم خونه گفت نه!!!!! گفتم پس توام نمیری گفت اعصاب ندارم خدافظ

بهش گفتم این خداحافظی آخره هاااا گفت باشه کاری نداری خدافظ

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

من که میدونم فردا خودش پیام میده ولی جوابشو چی بدم

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه نمیدونم من که چی بگم... اگه صرفا خودمو اخلاقمو درنظر بگیرم درجا تمامش میکنم هرچقدرم سخت بگذره واسم روز و شبا 

ولی

خب شخصیت شما متفاوته ولی حس میکنم به شخصیتم توهین شده یه جورایی... 🙂 

مادرم فاطمه (س) باشد،پدرم شاه نجف،هردو عالم به فدای پدر و مادر من♥️
چندسالشه؟؟ بنظرم مسئوليت پذير نيست و براي ازدواجش زوده خودت چندسالته

من ۱۹ اون ۲۱

پسرای هم سن و سال خودشو دیدم که واقعا زحمت میکشن این خانوادشم از دستش مینالن 

واقعا لیاقتت مرد رفیق باز و مست نیس 

۲۱ سالشه درست بشوعه یا تا اخر همینه؟ والا مامانم میگه مردا عوض نمیشن

اخه نمیدونم من که چی بگم... اگه صرفا خودمو اخلاقمو درنظر بگیرم درجا تمامش میکنم هرچقدرم سخت بگذره وا ...

منم از درون خوردم الان 

فردا زنگ زد یا پیام داد چیکار کنم ؟ چی بگم؟

من ۱۹ اون ۲۱ پسرای هم سن و سال خودشو دیدم که واقعا زحمت میکشن این خانوادشم از دستش مینالن 

عزيزم دختر ١٩-٢٠ ساله خيلي عاقل تر و بالغ تر از پسر ٢١ سالست

اتفاقا همه همسناش همينطوري هستن و خوش ميگذرونن

مردا قبل ٣٠ اصلا عقل ندارن و مسئوليت پذير نيستن

شمام يا صبر كن ٢٧-٢٨ سالتون بشه بعد ازدواج كن 

يا اگر دوسداري ازدواج كني با يه پسر عاقل و بالغ ازدواج نكن چند سالي بزرگتر از خودت