یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوب دیگه😎درکتمیکنم عزیزم .دیگه ذهن بعضی ادما اینطوریه اینجوری ارامش دارن .خیلی ام سخته من خودم نفسممیگیره اینجور وقتا ولی خونه خودشه دیگه .منم یکی اینجوری هست اطرافمون اسباب بازی های بچشه هاشمنگه داشته مداد خودکار مدرسه رفتنشونو نگه داشته ووقعا خونش از انباری انباری تره همشم داره جمع میکنه ولی خونش همیشه شلوغه فقط ۷ودشکن باید خسته بشن ول کنن.بببن خ نش پر از ظرف در دار خوشگله ولی دلش نمیاد استفاده کنه مثلا مبهواد غذا بده ببربم خونه تو ظرف پنیر پگاه میریزه با کشو مشما میبنده .مثلا فکر میکنه اسراف نشه از ظرفش استفاده مفید بکنه بعدم میگه دفعه بعد ببارش.اصلا دست خودشون نیست نمیتونن چیزی رو دور بندازن
هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا