2777
2789
عنوان

مادر که نباشی.....

| مشاهده متن کامل بحث + 4702 بازدید | 237 پست
الهی ستاره جون دلم ریش شد. ایشاله اتفاقهای خوب برای همه بیوفته برای اونا هم که دوست دارن مامان بشن همینطور. امیدتون به خدا باشه. همیشه مصلحتی توی کار خدا هست که ما ازش بی خبریم....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درکت میکنم ستاره جون با تمام وجودم. من جس میکنم خدا بچه منو برد که جا برای اونا باز بشه و این یه حس خیلی بد نسبت به بقیه بهم میده... میگم یعنی فقط بچه من برای این زمین خدا سنگینی داشت.... بقیه جاشون میشه اون جایی نداشت اینجا....
من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
خواهر من مجرده هنوزم سنش خیلی نرفته بالا اما تا دیگران راجع به ازدواج حرف میزنن دلخور میشه...من نمیدونم ما چرا اینقدر فضولیم..به کسی چه مربوط که فلانی شوهر نکرده؟ بچه نداره؟ نمیخواد دومی رو بیاره؟ اه اه اه
خدایا دست من به آسمانت نمی رسد، اما دست تو که به زمین می رسد...
من موافقم که ما حساسیم . گاهی که منطقی فکر میکنم میگم اگه یه بنده خدایی خیلی هم حواسش به ما باشه نمیفهمه چطوری رفتار کنه از هر رفتاری یه برداشتی خواهیم داشت ...
من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
ساده جان بعضی وقتها مادرهایی رو می بینم که زیربار خرج بچه هاشون موندن میذارنش سر راه یا اونقد بی مسئولیتن که بچه هاشون میشن دزد و جیب بر و گدای سرچهار راه..بعد میگم خدایا واسه همه اینا جا بود واسه دخترک من نبود؟
خدایا دست من به آسمانت نمی رسد، اما دست تو که به زمین می رسد...
نمی دونم چی بگم ستاره جون. خودمم یکی تو خونواده ام هست که مشکلی داره و گره ای افتاده تو زندگیش که انگار حل شدنی نیست. خودش خیلی نا امید شده ولی چه میشه کرد. هر کسی یه جور باید تو این دنیا زجر بکشه. حالا هر کس به طریقی.... منم جوابی برای این سوال پیدا نمی کنم
مادر باید در هر حالی به بچه ش فکر کنه و این خیلی سخته. رسیدگی یه مادر به بچه به رخ کشیدن مادرانه نیست . من هیچ وقت به خاطر بچه دار شدنم به کسی فخر نفروختم . خودخواه نبودم و نخواستم که همه به بچه من توجه کنن. دنیا هم جا زیاد داره. هر کی توی زندگیش یه کم و کسریهایی داره.
به نظرم به جای دلخوری از رفتارهای دیگران بهتره به این فکر کنید که زندگی بی رحمه. نباید بزاریم یه سری مشکلات و نداشته ها انقدر رومون اثر بزاره که دید و رفتار و تفکرمون رو هم عوض کنه. وگرنه همه وقت خوشی منطقی هستن.
وای نارسیس و ستاره
موقعی که من سقط کردم اوایل بارداری بود هنوز جنسیت هم معلوم نبود
ولی اینقدر غصه خوردم فکر می کردم دیگه از این بدتر نمی شه
حالا می فهمم درد شما از منم بزرگتره
خدا به هممون کمک کنه