2777
2789
عنوان

مادر که نباشی.....

| مشاهده متن کامل بحث + 4701 بازدید | 237 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر که نباشی همیشه یه جای دلت خالیه...یه عالمه حسرت داری...حسرت چیدن اطاق بچه..حسرت شیردادنش...حسرت بوی بچه...حسرت وقتی که بهت بگه مامان؟ و تو بگی : جانم
خدایا دست من به آسمانت نمی رسد، اما دست تو که به زمین می رسد...
آرزو بخواین یا نخواین همیشه توی حرکات یه مادر چیزایی هست که ما رو میرنجونه....

مثلا خود من دوبار باردار شدم و بماند بقیش.... خیلیا رو میشناسم که بامن باردار بودن و اونا حالا بچه هاشون رو دارن ولی من ندارم... کوچیکترین اشاره ای که به بچشون بکنن من داغون میشم چون یادم میاد که اگه بچه منم بود الان همینقدری بود. تقصیر اونا هم نیست برای اونا یه چیز معمولیه برای من سخته... موقعیت من خاصه...
من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
مریم دیگه حتی اینم برام آزار دهنده شده... نمیخوام هیچی در این مورد بشنوم.... هیچی...

جواهر برای بچه هاشون فداکارن مادرا این قبول.... من از یه زاویه دیگه بهشون نگاه کردم....
من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
مشکل اینه که دلسوزیها دیگران رو میرنجونه. شاید خوب بیان نمیشه . یه دختر که شوهر نکرده تا حرف ازدواج پیش میاد به دل میگیره که با من هستن . بچه دار نشه یکی ازش بپرسه یا ناراحت بشه واسه مشکلش یا واسش آرزو کنه که مادر بشه بهش بر میخوره. طلاق بگیره همینطور. شوهرش بمیره همینطور. عروس یا دامادش آدم بدی باشن همینطور و.......
ساده جان من با زن عموم باردار شدم قرار بود بچه هامون با هم بزرگ بشن اما من جا موندم! حالا حتی دلم نمیخواد دخترعمومو نگاه کنم...یه حس بدی دارم ....خداییییییییییییییییییییییییییاااااااااااااااااا
خدایا دست من به آسمانت نمی رسد، اما دست تو که به زمین می رسد...