2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره

قضیه فرگشتی هست

من خودم خوشم میاد واسم زننده نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نه دوست داشتن به جای خود رعایت نظافت هم جای خود اگر بوی عرق بده عشقم تبدیل به نفرت میشه

باریکلااا

حالا اونی که من دوستش دارم باید بوی عطر و ادکلن بده🤣🤣

خودت باش مثل بقیه هست

گوش نده اینارو تروخدا🤣🤣🤣

به گوش ندادن نیست درست میگه

از زمان غارنشینی و هزاران سال قبل تر نوع انسان داره جفت گیری میکنه

چون طبیعت گونه ضعیف رو حذف میکنه قانون بقا از ابتدا برای انسان و موجودات دیگه دنیا اوردن فرزند سالم و قوی بوده

از طرفی جمعیت زمین کم بوده یعنی آمیزش با بستگان خیلی بوده

که نتیجش فرزند ناقص بوده

در طول سالیان طولانی طبیعت با تغییر سیستم مغز انسان پیوند با بستگان رو با ترشح یک هورمون غیرممکن میکنه که نسل قوی بسازه

نسل قوی تر و سالم چجوری ایجاد میشده؟ با پیوند با کسایی که نامشابه ترین مشخصات ژنتیکی رو با تو دارن (ازت خیلی دورن و باهات غریبه ان، خویشاوندی بینتون نیست)

یکی از چیزهایی که باهاش میشده تشخیص داد که اون آدم از بستگان تو هست یا نه همین بوی عرقش بوده

به طور ناخودآگاه اون شخص گرایش پیدا میکرده به چنین شخصی که هیچ پیوند خویشاوندی باهاش نداره

و این توی مغز انسان باقی میمونه

الان هرچند که جمعیت زمین فوق العاده زیاده و پیدا کردن پارتنر غیرخویشاوند بسیار راحت

ما همچنان این سیستم رو توی مغزمون داریم

کسی که باهاش شباهت ژنتیکی کمتری داریم از همه لحاظ برامون خوشایند تره 

چون غریزه ما بهمون میگه این انتخاب بهتریه برای فرزند آوری

در مورد فرومون ها در انسان و حیوانات میتونی تحقیق کنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
به گوش ندادن نیست درست میگهاز زمان غارنشینی و هزاران سال قبل تر نوع انسان داره جفت گیری میکنهچون طبی ...

ممنونم از توضیحاتت

ولی خب به هر حال بوی چندشی هست فکر نکنم بشه نزدیک شد😂😂

خودت باش مثل بقیه هست

ممنونم از توضیحاتتولی خب به هر حال بوی چندشی هست فکر نکنم بشه نزدیک شد😂😂

بوی چندش وقتی ایجاد میشه که چندین ساعت یا روز بمونه و دوباره روش عرق بیاد

عرق تازه روی بدن تمیز بوش اونقدرام بد نیست