2777
2789
عنوان

مادر که نباشی.....

| مشاهده متن کامل بحث + 4701 بازدید | 237 پست
من جتی از 4-5 سالگی درک کرده بودم که اگه من یه چیزی دارم که یکی دیگه نداره نباید خیلی روی اون قضیه مانور بدم.... ولی الان ملت با 50-60 سال سن همینم درک نمیکنن..........

یادمه دوتا دوست داشتم خواهر بودن یکیشون 1 سال از من بزرگتر بود یکی 1 سال کوچیکتر . باباشون فوت کرده بود. اونموقع من هنوز مدرسه نمیرفتم. به خدا فقط از ذهن بچه گانه خودم فهمیده بود که هیچ .قت نباید جلوی اینا اسم بابام رو بیارم ممکنه دلشون برای باباشون تنگ بشه....
ولی حالا ادمای بزرگ ...بالغ...سعی میکنن هر چی بیشتر یاداوری کنن که تو یه مسئله ای داری...
من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساده جون مادرها خودخواهن؟ یه مادر فقط از خودش میگذره رنج میکشه نگرانه دلشوره داره خواسته هاش رو زیر پا میزاره حرف میشنوه و....... و کوتاه میاد برای اینکه بالای سر بچه ش بمونه. آخرش هم هیچکی قدر نمی دونه.
مادر که نباشی وقتی بهت میگن ایشالا خدا مرادتو بده حس میکنی یه نقص بزرگ داری...وقتی جلوی تو بچه شو بغل میکنه می بوسه ناز میکنه بهش غذا میده میگی خدایا پس من کی میتونم بچه مو بغل کنم؟
خدایا دست من به آسمانت نمی رسد، اما دست تو که به زمین می رسد...
مادر که نباشی دلت نمیخواد توی پارک از قسمت اسباب بازیها رد بشی چون یه عالمه فرشته می بینی که هیچکدومش سهم تو نیست
خدایا دست من به آسمانت نمی رسد، اما دست تو که به زمین می رسد...
مادر که نباشی تو همه مجالس و مهمونیا بحث اینه توئه

این که کی مادر میشی

اینکه چقدر بی عرضای ای بابا ، یکی بیار دیگه

اینکه مردم نمیفهمن اگه میتونستی خوب می آوردی

منتظر دستور بقیه که نمیموندی

اینکه گاهی ما آدما حتی یادمون میره نقش خدا این وسط چیه؟؟؟