2777
2789
عنوان

مادر که نباشی.....

| مشاهده متن کامل بحث + 4704 بازدید | 237 پست
ساده جون قبول دارم. یه زمانی خواهرای من با هم حامله بودن ،بچه یکی اش سقط شد ،اون یکی بدنیا اومد. اونی که بچه اش سقط شد میگفت تا آخر امید داشتم که بچه اون یکی هم سقط بشه.
منم روزی همه اینها رو چشیدم و درکت میکنم. ولی خودم رو میگم که سطح درک و فهمم پایینه. شاید بقول شما خیلی جاها مراعات نکردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یادمه 2 سال پیش شب عاشورا یه دختر بچه اشتباهی چادر منو گرفت و مامان مامان میکرد
یه ذوقی داشتم چه کیفی کردم توی دلم میگفتم خدا کنه یه بار دیگه بهم بگه مامان
راستش دلم میخواست به اشتباهش پی نبره که من مامانش نیستم
با تمام وجودم اشک ریختم چون 3 سال منتظر شنیدن چنین کلمه ای بودم مادددددددددددددددرررررررررر
CafeMom Tickers
مادر که نباشی.....همه ازت میپرسن....تو بچه نمیخوای......و تو به دروغ مجبوری بگی نه هنوز زوده... و همون لحظه قلبت چنان میلرزه که فقط خدا میدونه تو حسرت یه فرشته کوچولویی....
معبودا !به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند . .
زندگی زیباست
همه زندگی که بچه نیست، بچه فقط یه نعمته، اگه این نعمتو نداری اگه خوب فکر کنی در عوض نعمتهای دیگه رو داری ولی ازشون استفاده نمیبری چون همش نشستی و فکر میکنی به اینکه اگه بچه داشتم الان اینطوری بود و اونطوری بود، دیگه هیچ غمی نداشتم اما فکر کن به این که غم و گرفتاری با انسان رشد میکنه
خداوند به سه طریق به دعاها جواب می دهد: او می گوید آری و آنچه می خواهی به تو می دهد. او میگوید نه و چیز بهتری به تو می دهد. او می گوید صبر کن و بهترین را به تو می دهد
ساده جون وتمام دوستان گلم درکتون می کنم

حتی وقتی فرشته اش بغلته یاد عزیزکی هستم که نماند و اگر بود الان 3 سالش بود
خدایامرابضاعت به ‏قدریست که نمیدانم در حق دوستانم چه دعایی کنم،امامی دانم تو ازحال آنها آگاهی،پس بهترینهارابرایشان آماده ساز که خزانه توهیچگاه خالی نمی گردد
خدایاشکرت،صدهزاربارشکرت
مادر که نباشی تو دلت و مغزت همش این فکر می چرخه که خدایا یعنی من به اندازه فلانی هم نیستم که لیاقت مادر شدن رو داشته باشم؟
خدا جونم کاش صلاح تو و آرزوی من یکی باشه
مادر که نباشی یه نگرانی داری و وقتی مادر شدی هزارجور فکر وخیال. ولی خدا جون از ته دل ازت می خوام فسمت کن همه مون اون دل نگرانی ها رو بچشیم آمممممممممین
خدا جونم کاش صلاح تو و آرزوی من یکی باشه
من که کلا متنفرم از هر چی بچه و هر چی دلسوزیه. کار به جایی رسیده که حالا دیگه مردها هم مثل خاله زنکا میان و برام دعا میکنن که خدا بهم بچه بده. به خدا میخواستم مغزشونو بریزم توی دهنشون. خوبه که شما هنوز به خدا و لطفش امیدوارین. ولی من همه گلایه ها و دلگیریام از همین خداست. اصلا نمیتونم دلمو با خدا صاف کنم. اصلا نمیتونم ازش بخوام. خیییییییلی بده. خیلی سخته.
من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
چرا مردم با این همه احساس عقل اینقدر نفهمن که میخوان به روی آدم بیارن. مردک با چمیدونم 50 -60 سال سن اومده به بابام میگه تو براش دعا کن دعای پدر در حق فرزند گیراست. حالا مثلا بچه های تو که 4 تا توله پی انداختن چه گلی به سرت زدن که میای اینجوری دل بابای منو میسوزونی .... به خدا خودم به درک شوهرمم که شکر خدا اصلا علاقه ای نداره ولی دلم به حال مامان و بابام میسوزه. خیلی اذیت میشن. کاش لااقل ملت اینقدر شعور داشتن که با حرفاشون آزارشون نمیدادن. کاش مادر و پدر منم غیر از من بچه ای داشتن که با اونا و بچههاشون سرگرم بودن که حداقل عذاب کشیدن اونا دیگه از اینقدر منو اذیت نکنه و عذاب وجدان نداشته باشم.
کاش فقط خود بودم. کاش میتونستم برای خودم زندگی کنم. به خدا اگه به خودمون بود هیچ مشکلی نداشتیم. چون اونقدر دیوونه بچه نیستیم که نتونیم زندگی کنیم . ولی عذاب کشیدن پدر و مادرم خیلی آزارم میده. واینکه تحمل ندارم هیچ بچه ای رو ببینم. بذار هر کی هر اسمی میخواد براش بذاره. متنفرم از بچه ها از بچه هایی که خدا فکر کرد بچه من جاشونو تنگ میکنه و بچه منو برد تا اونا روی زمینش جاشون تنگ نشه. بذار بگن عقده ایه بذار بگن حسوده بذار ازم متنفر بشن ولی کسی حق نداره دلش برام بسوزه که متنفرم از این دلسوزیها حالا از جانب هر کی که میخواد باشه.