یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تیکه گنده ای نبود نگران نباش ، من بودم میزدم تو دهنش یا ژن پدریم جوری عود میکرد که بلندی صدایی بهش نشون بدم که تو عمرش ندیده گرچه با شناختی که از خواهرام دارم فععععک نکنم شوهراشون به خودشون جرئت بدن بهشون بگن تو چه برسه داد بزنن 🤣
میدونم خواهرشی و خیلی هم درکت میکنم اما همون خواهر هیچوقت نمیزاره به شوهرش بگی از اینجا پاشو اونجا بشین
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…