2777
2789

عزیزم من مشکل دارم میشه تاپیک دوس دارم جداشممو یه نگاه بندازین

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلتو بگو عزیزم

با شوهرم خیلی اختلاف داریم متاسفانه الان به. این نتیجه رسیدم که باید جدا میشدم . از داشتن بچم خیلی خوشحالم حتی طلاق با بچه رو از طلاق بی بچه برا خودم بهتر میدونم چون سرم گرمه. مشکل مالی هم برا طلاق زیاد ندارم چون میرم سر کار ولی فقط و فقط از اذیت شدن بچم میترسم. البته از تنها زندگی کردن هم میترسم.موندم که ایا به خاطر بچم بسوزم و بسازم یا اینکه رها کنم و با بچم برم. بچه رو میده. الان حقوقمو میگیره ک بهم نمیده بارها تهدید کردم میرم میگه برو بدون حقوقت نمیخامت. اخلاقش در کل خوبه ولی اگه خطای کوچکی کنم خیلی راحت فحشم میده

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 
با شوهرم خیلی اختلاف داریم متاسفانه الان به. این نتیجه رسیدم که باید جدا میشدم . از داشتن بچم خیلی خ ...

فقط بخاطر فحاشی ایشون میخواین طلاق بگیری؟

در مسیر شناخت روان