2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یه browser دیگه باز کن. بهتره کروم باشه. یا سیستم رو عوض کن. مثلا لپتاپ یا یه گوشی دیگه

رو دو تا لپ تاپ با كروم. به نظرم شما هم يه مقاله رو امتحان كنيد شايد تا چند روز پيش باز ميكرده....

من همين طوري اينو زدم يعني اگه اپن اكسس نباشه باز ميكنه ؟!!!1

بله خوب من هر روز استفاده میکنم. یه موقع هایی doi باز نمیکنه ولی تایتل مقاله رو میزنم میاره، گاهی هم برعکس. هر دو حالت رو امتحان کن همیشه. البته الان برای شما اصلا سایت رو باز نمیکنه، درسته؟

بله خوب من هر روز استفاده میکنم. یه موقع هایی doi باز نمیکنه ولی تایتل مقاله رو میزنم میاره، گاهی هم ...

چرا سايت رو مياره. اپن رو كه ميزنم ميگه اين مقاله رو نداره كه يعني كلا باز نمي كنه!