2777
2789
عنوان

موندم نوع زایمانمو چی انتخاب کنم. بیاین کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3815 بازدید | 314 پست

سلام

یعنی حتی بیمارستان خصوصی هم سزارین نمیذارن؟

من واژینیسموسم اصلا طبیعی قبول نمیکنم.

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من طبیعی بود میگه بخیه هام چند تاش در رفت، الان میگه واقعا گ ش ا د م..

اوه😑چه کاریه خب ادم سزارین کنه دیگه.بعدا همین مردی ک رفته واسش بچه اورده میگه دیگه خوب نیستی میرم ی زن دیگه میگیرم

چ ربطی داره با شکم ک کاری ندارم  ولی با واژن پیش شوهرت .....

خودم دو بار زایمان طبیعی داشتم هیچ تغییری نکردم

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
درآب شنیدم فایده نداره همه دردتو میکشی فقط، میبرنت تو آب بعدش

ن من خودم بودم فقط چون دستگاهی ک همزمان ضربان قلب مادر و. حنین تو اب بگیره تحریمم نداریم باید چند بار از حوضچه بیایی بیرون وگرنه اب گرم و قطره هایی ک تو اب میریزن و روغنی ک ماما به کمرم زد باعث شد اصلا درد نداشته باشم و بچه ام راحت به دنیا اومد

🤨