2777
2789
عنوان

موندم نوع زایمانمو چی انتخاب کنم. بیاین کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3814 بازدید | 314 پست

من سزارین کردم ولی  اینقدر بیهوشی برام اذیت کننده بود که  بنظرم طبیعی بهتر میاد البته  میگن زایمان کردن یه جورایی ارثی هست ببین مادرت چطور بوده زایمانش در ضمن اگه ادم عصبی و استرسی هستی بهتره که سزارین رو انتخاب کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سزارین بودم بچمو همون موقع بغل کردم،سه روز اول مامانم پیشم موند،شکم هم مثل قبل بارداریمه،درکل همه چی خوب بود،بستگی به بدنت داره

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

یه استاد داشتیم پزشک بود سر کلاس چون هممون دختر بودیم برامون به طور کامل مزایای زایمان طبیعی رو توضیح داد و تعریف کرد که چقد برای بچه و مادر زایمان طبیعی بهتره الان مواردشو یادم نیست ولی تاکید زیادی داشت که زایمان باید طبیعی باشه واسه همین اصن کم سزارین میکنن

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

همه دنیا میگن طبیعی بهتره ولی همه دنیا مثل بیمارستان ایران نیست که کلی تازه کار میارن هرکس یه دست می‌کنه دست پای بچه رو میکشن .حالا یسری شانسی خوش زایمان هستن بحثش جداس .ابجیمو اینقد بخیه زدن تا بیست روز نتونست بشینه

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

هر کسی یه جوره  من تحربه هر دو دارم 

از سزارینم راضیم 

طبیعی درد هامو خونه کشیدم رفتم ۶ سانت بودم

و من نمیدونستم مسمومیت گرفته بودم و فشارم  بالا بود و اینکه بیمارستانی ک رفته بودم اصلا راضی نبودم همه دست ماما هایی نو آموز هرکار میخواستن میکردن هرچی میگفتم داد میزدن

طبیعی میخوایی بیمارستان خوب انتخاب کن پیاده روی رو شروع کن در هر صورت هردو سختی هایی  دارن

الان دیگه فکر نکنم فیزیولوژیک و قبول کنن باید ورزشای خودشو انجام بدی  برو سزارین به خدا عالیه ...

سزارین شکمتو جرواجر نمیکنن 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
با طبیعی ادم ببخشید ولی گشاد نمیسه؟😑

اولش چرا ولی به مرور زمان برمیگرده به حالت اول

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲