2777
2789
عنوان

اگر پدرشوهر گله کنه همش متلک بپرونه ک زنگ نمیزنی چیکار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 58 پست
از همین الان میخت محکم بکوب محل نزار صمیمی نشو ضرر نمیکنی

اصلا اوایل یه حرفهایی میزدن خونواده پرجمعیتی هستن همشون میگفتن چرا زنگ نمیزنی ب ما حتی برادرشوهرم که سنش بالای من دوروز کامل باهاش  ی حا نموندم چ حرفی ذارم بعش زنگ بزنم؟حتی جاری عفریتم باهام دعپا داشت که چرا زنگ نمبزنم بهش والا مونده بودم بهشون چی بگم

اصلا اوایل یه حرفهایی میزدن خونواده پرجمعیتی هستن همشون میگفتن چرا زنگ نمیزنی ب ما حتی برادرشوهرم که ...

چه مسخره.  جاریت دیگه توهم خود بزرگ پنداری داشته!حالا باز مادر و پدر شوهر قابل درکن تا حدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مسخره. جاریت دیگه توهم خود بزرگ پنداری داشته!حالا باز مادر و پدر شوهر قابل درکن تا حدی

دقیقا خیلی باهام حسود از اول میخواست باهام خواهرشوهر بازی دربیاره ادم حسابش نکردم 

اونم نمیزنه فقط ب من میگن

کاش به شوهرت بگی زود به زود بهشون زنگ بزنه...به هز حال پدرو مادرشن و دلشون تنگ میشه و احساس میکنن فراموش شدن

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

منم عروس پرجمعیت شدم شوهرم پشتم نبود بعد ده سال بریدم

خوشبختانه شوهرم پشتم نمیزاره اونا بدی من و بگن ولی ب من میرسه نصیحتم میکنه زنگ و بزن ب مامان اون یکی ها غلط کردن واقعا توقعشون زیاد بود اخه من با مرد ۵۰ساله که دوروز عقد کردم چ‌حرفی دارم که گلایه میکنن زنگ‌نمیزنه خیلی چالش داشتم دنبالم حرف بوذ الان یکم کمتر شده ولی جاری باهام دشمن خیلی حسود باهام اصلا باهاش کاری ندارم ولی پیگیر من 

خب به نظرم دو هفته یکبار برای احوالپرسی خیلی دیر به دیره . هفته ای دوبار توو مسیر سرکار زنگ بزن . بگو دارم میرم سرکار دلم خواست حالتونو بپرسم . دو دقیقه بیشتر وقتتو نمیگیره 

اگه از رو محبت میگه خب زنگ بزن

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بنظرم خودتو جلو شوهرت خوب نشون بده بعدا دعوا نشه بگو من تا جایی که وقت میکنم زنگ میزنم سر کارم و فلا ...

واقعیتش ب شوهرم گفتم ببین من زنگ زدم ولی اصلا تماس نمیگیرن 

بد گفتم ؟

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

خوشبختانه شوهرم پشتم نمیزاره اونا بدی من و بگن ولی ب من میرسه نصیحتم میکنه زنگ و بزن ب مامان اون یکی ...

خودتو ازشون بکش کنار تو جمعشون نرو اونا میخان بکشنت تو جمع ازت کار بکشن حرف بارت کنن 

به شوهرت هم مدام بگو اونا نسبتی با من ندارن حق ندارن ازم انتظار داشته باشن 

من ازدواج کردم زندگی مستقل داشته باشم و...