2777
2789
عنوان

موندم نوع زایمانمو چی انتخاب کنم. بیاین کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3815 بازدید | 314 پست
از دکترت بپرس بعد معاینه میگه میتونی یا نه. و اینکه کار بحرف بقیه نداشته باش ببین چی خودتو راضی میک ...

بخاطر بعدش راحت بتونم کارامو کنم دلم میخواد طبیعی باشه ولی طاقت درد زایمانم ندارم

نیازمند معجزه
بخاطر بعدش راحت بتونم کارامو کنم دلم میخواد طبیعی باشه ولی طاقت درد زایمانم ندارم

منممممم

برای سلامتی خودم و همسرم صلوات میفرستی؟ خیلی احتیاج دارم... الهم صل الله محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زایمان اولمه

اگه زایمان اولته اشکال نداره .ولی طبیعی بعد سزارین واقها سخته چون دهانه رحم کلفت میشه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اگه زایمان اولته اشکال نداره .ولی طبیعی بعد سزارین واقها سخته چون دهانه رحم کلفت میشه

مگه یه بچه سزارین بشه بچه بعدی میشه طبیعی .یکی می‌گفت بچه اول سزارین بشه دیگه اجازه نمیدن 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

منم سنم کمه زایمان اولمه میخوام سزارین کنم چون دور وراییام میگن بعدش. ب مرور زمان افتادگی مثانه میگیری بی اختیاری ادرار تازع کلی بخیه میزنن ک دستشویی نمیتونی بری نمیدونم بخدا خدا کمکمون کنه

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖

من سقط شش ماه داشتم که هیچ تفاوتی از نظر پزشکی با زایمان نوزاد ترم نداره بعد از سزارین .کلا با تمام دردا دو ساعت هم طول نکشید.الان وی بک داره بیشتر میشه چون مادرا دارن نسبت به مزایای طبیعی آگاه میشن

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
منم سنم کمه زایمان اولمه میخوام سزارین کنم چون دور وراییام میگن بعدش. ب مرور زمان افتادگی مثانه میگی ...

مشکلات افتادگی به خاطر بارداری هست نه نوع زایمان

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
مگه یه بچه سزارین بشه بچه بعدی میشه طبیعی .یکی می‌گفت بچه اول سزارین بشه دیگه اجازه نمیدن 

چرا نشه؟

تحت نظر دکتر میشه وی بک زایمان کرد

من بعد دو سزارین طبیعی زایمان کردم

مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند....!