2777
2789
والا این صداها برای ما هم زیاده چه برسه حیووتا

بخدا اعصاب منم بشدت ضعیفه باهر ترقه ای ک توکوچه بیخ گوشمون میندازن تابرزخ میرم وبرمیگردم انقد زجر میدن مردمو همش حق الناسه بخدا 

چشت خورد سهیم شدی توظهورش سه تاصلوات سهم شماست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور تو کل عمرم یه بار ترقه انداختم اونم ازین کوچیکا وقتی بچه بودم

حالا اون کبریتی کوچیکا هیچ مزاحمتی ایجاد نمیکنه 

خیلی صداش کمه 

اون بمبی ها خیللللی بده 

وزن اولیه 97/400 تاریخ(1401/3/16)💫وزن دوم 95/300 تاریخ(1401/3/28)💫وزن سوم 93/350 تاریخ(1401/4/10)💫وزن چهارم 93 تاریخ (1401/4/27)💫وزن پنجم 90/700 تاریخ (1401/5/24)💫                         (با افتخار به هدف اولم رسیدم 😍😍😍😍خواستن توانستن است🤗پیش به سوی هدف دوم 85 کیلو) 💫 وزن ششم 89/400 تاریخ (1401/6/11)💫وزن هفتم 88/500 تاریخ (1401/6/30)💫وزن هشتم 87/650تاربخ (1401/7/15)💫وزن نهم86/900 تاریخ (1401/7/28)💫 اراده ام ضعیف شد و آنفولانزا هم گرفتم باعث شد کل آبان ماه رو رژیم نباشم 😪 از اول آذر قوی تر از قبل شروع کردم 😍 وزن دهم 86/300 تاریخ(1401/9/6)💫(با افتخار به هدف دومم رسیدم) وزن یازدهم 85 تاریخ(1401/9/18)💫
حالا اون کبریتی کوچیکا هیچ مزاحمتی ایجاد نمیکنه  خیلی صداش کمه  اون بمبی ها خیللللی بده& ...

عین گاوم خرکیف میشن فک میکنن کیف عالمو دارن میبرن

چشت خورد سهیم شدی توظهورش سه تاصلوات سهم شماست

من با این که الان بچه دارم ولی هرسال حساب میکنم اگر اون بچه ای که چهارشنبه سوری سال ۹۰ سقط شد،بود،چند ساله بود،چقدر بود،چه شکلی بود،اون کسی که باعث سقط بچه من شد هرگز نفهمید چه بر من گذشت ولی من سر پل صراط به عنوان قاتل بچه ام جلوش رو خواهم گرفت

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

این خبرم من بدم که نیروی انتظامی اعلام کرد 

هر کس ترقه یا آتش بازی انجام بده دستگیر و تا سال آینده زندانی میشه 

چون به علت کرونا و اومیکرون 

به اندازه کافی بیمارستان ها شلوغ و پرستارها پرستارها دکتر ها خسته شدن دیگه نمیخوان آتیش سوزی و تیکه پاره شدن بدن مردم هم اضافه بشه  

رسم چهارشنبه سوری پریدن از روی اتیش و رقص و اواز کی ترقه باب کردبین مردم اخه 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
من با این که الان بچه دارم ولی هرسال حساب میکنم اگر اون بچه ای که چهارشنبه سوری سال ۹۰ سقط شد،بود،چن ...

ای جانم عزیزم ناراحت شدم 😔

امیدوارم خانواده های این نسل در رابطه با این موضوع و مسائل دیگه به بچه هاشون اموزش درست بدن