2777
2789
ای جانم عزیزم ناراحت شدم 😔 امیدوارم خانواده های این نسل در رابطه با این موضوع و مسائل دیگه به بچه ...

همین جا یه دور بزنی یکی درمیون آمار ترقه های همدیگر رو میپرسن،سال به سال بدتر از پارسال

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین جا یه دور بزنی یکی درمیون آمار ترقه های همدیگر رو میپرسن،سال به سال بدتر از پارسال

درسته متاسفانه 

من وظیفه خودم دونستم یه تلنگر کوچیک بزنم شاید یه نفر دلش لرزید

سلام اومدم فقط بگم مواظبه بچه هاتون باشین مواظبه نوجووناتون باشین مواظبه جووناتونم باشین حتی ....شده خودتونو بزنید به مریضی ولی نزارین برن بیرون بگیرینشون زیر نظر که یه وقتی وسایلشو نگیرن تو خونه درست کنن خدایی نکرده خیلی خطرناکه دوسته برادرم ساله قبل نارنجکه دست ساز همراهش بوده سوارموتور بوده خورده زمین نارنجک تو جیبه شلوارش منفجر میشه فیلمش تو اینستا هست اما منکه نگاه نکردم

سلام اومدم فقط بگم مواظبه بچه هاتون باشین مواظبه نوجووناتون باشین مواظبه جووناتونم باشین حتی ....شده ...

بله بله بچه ها که هیچی جوونا و بزرگسالا هم خیلی رعایت نمیکنن

تازه همین جور که شما گفتی دستساز استفاده میکنن که متاسفانه اسیب بیشتری داره

ای جانم عزیزم ناراحت شدم 😔 امیدوارم خانواده های این نسل در رابطه با این موضوع و مسائل دیگه به بچه ...

عزیزم کجای کاری  که خانواده ها خودشون با افتخار و اشتیاق واسه بچه هاشون ترقه تهیه میکنن و خودشون هم باهاشون همراه میشن 😑🤦🏻‍♀️

عزیزم کجای کاری  که خانواده ها خودشون با افتخار و اشتیاق واسه بچه هاشون ترقه تهیه میکنن و خودشو ...

والا چی بگم 

انشالله همه به قدرت درک و شعورشون اضافه شه