2777
2789
عنوان

از اذدواجتون راضی هستید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 71 پست
اذدواج که نکردم ولی از ازدواجم راضی ام الحمدلله 

😂

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

بله.این کارقبل ازدواج خوبه...رفتاراتون رو بنویس باتوجه به شرایطتتون اکی شین نه باتوجه به رفتاروشرایط بقیه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه همسرم همیشه به فکرمه براش اولویت اولم جوری گه دیشب میگفت عیدی برات یه چیزی خریدم سورپرایز بشی یعنی از الان رفته عیدی منو خریده تو همه چیز همین

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

شاید بگم اگر تو یه ساختمون مشترک با خانواده همسرم نبودم میشد بگم خیلی خوشبختم...ولی خب همیشه یه چیزی هست... 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
چرا🥲

در کل

خیلی مشکلات داریم با هم تفاهم نداریم،حالا تازگیا بهتر شدیم

دوست داشتم اختلاف سنیمونم کمتر بود،ن ۱۰ سال

در ضمن فامیلمم نبود😅

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

ولی مشاوره بهم گفته یه لیست از خوبید و بدی هاش بنویس ببین کدومش بیشتره ..و اگه خوبیاش بیشتره هر وقت که ازش ناراحتی به لیست نگا کنی زود ناراحتیتو فراموش میکنی میگی فدا سرش چیزی نشده حالا...ولی خب من ادم منفی بینی هستم همش بدی هاشو میبینم ..خوبیاش به چشمم نمیاد متاسفانه و همین باعث دلسردی جفتمون میشه

تا بتونم کمک میکنم و ازش خسته نمیشم چون بهم انرژی میده

راضیم. ویژگی های خوبش دست و دلباز و صبور و بامحبت اهل کار و تلاش با مردم ارتباط خیلی خوبی میتونه  برقرار کنه. تو کار خونه کمکم میکنههمیشه هوامو داره و خیلی مهربونه. ویژگیهای بد اینکه ایراداشو قبول نمیکنه. خیلی هواداری خانوادشو میکنه ناعادلانه. قدرت نه گفتن در مقابل خانوادشو نداره . خیلی محافظ کار و باسیاسته

راضیم،یک دلیل اصلی داره چون با علاقه و عشق دو طرفه زندگی میکنم 

همین عشق،باعث دیده نشدن خیلی سختی ها و مسائل میشه

مقایسه اخلاق و گفتنش هم درست نیست

هر انسانی یه خوبی و بدی مخصوص خودش داره

و طرف مقابلش هست که باید اون اخلاق و ویژگی مختص طرفش رو بپذیره

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

شوهرم مرد خوبیه شکرخدا.راضیم ازش.چون شدیدا خانواده دوسته.البته اوایل ازدواجمون راضی نبودم.ولی یهویی همچی تغییر کرد.خیلی دوسش دارم.ویزگی خوبش اینکه خانواده دوسته.تاجایی که بتونه هرچی بخوام فراهم میکنه.تاحالا چیزی نبود بخوامو نه بشنوم.

ویژگی بدشم اینکه کلا نمیتونه رابطه خوبی با خانوادم داشته باشه.البته بعضی وقتاام با خانواده خودشم یجوریه.ولی با من نه.مامانش همیشه میگه پسرمو عوض کردی.ولی خب خیلی رو خودمم کارکردم تا بتونم زندگی ارومی بسازم

خدایا مرسی که هواست بهم هست...🙏

سلام عزیزجان

زندگی خودتون رو با کسی مقایسه نکنید این بدترین کاری هست که میتونید مرتکب بشید تا فاتحه‌ی زندگی تون رو بخونید اگر چیزهایی وجود داره که نیاز به اصلاح هست از طریق صحیح و کار کردن با افراد آگاه اون رو برطرف کنید من فایل‌های روابط استاد امیر همتی رو خدمت تون پیشنهاد میکنه این میتونه خیلی نگاه تون رو تغییر بده حتماً به پیج شون سر بزنید amirhemmati_com