2777
2789
عنوان

از اذدواجتون راضی هستید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 71 پست
 حالا چیکار کنیم چه گلی به سر بزنیم از دست اینا 😂 شاید اگه شوهرم حداقل ماهی دو بار منو میبرد ...

هیی خواهر،از کدوم جنگ و دعوامون بگم😂😕

بدیش اینه ک اولایل فک میکنن خودشون خیلی بیشتر از ما حالیشونه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیی خواهر،از کدوم جنگ و دعوامون بگم😂😕 بدیش اینه ک اولایل فک میکنن خودشون خیلی بیشتر از ما حالیشون ...

عه شوهر منم همینطوره ..همش میگه من شوهرتم تو باید جواب منو ندی هرچی گفتم گوش کنی ..اوایلش مامانش مریض بود گفتم بخاطر مامانشه دپرسه بعدشم‌گفتم استرس عروسی داره حالا از هروسی رد شدیم با یه سری مشکلات وحشتناک که حاریم گذاشت تو کاسم ولی خداییش گرچه شوهرم ازم حمایت نکرد ولی خب عروسی خیلی لاکچری گرفت برام ..بگذریم ..الانم  ته دلم پر ناراحتیه

تا بتونم کمک میکنم و ازش خسته نمیشم چون بهم انرژی میده
راضیم،سختی خیلی زیاد داشتیم و داریم،اما راضیم💖

میشه یه نمونه از سختیا و اذیتایی که شدی بگی ..اخه سختی اگه مالی باشه اکثر زنا تحمل میکنن ولی اگه خود همسر بهت فشار بیاره که دیگه چه رضایتی

تا بتونم کمک میکنم و ازش خسته نمیشم چون بهم انرژی میده
خودم کجا برم عزیزم ..مثلا صب بیدار شم تهنایی برم کوسنگی یا پارک ملت ..با کدوم انگیزه و روحیه

بله چرا نری؟🥰با این انگیزه که جوانی و زنده و سالم🥰من اگه شاغل نبودم هر روز صبح میرفتم پیاده روی😍مجردیام زیاد میرفتم الان به خاطر کار و درس فقط شده روزای تعطیل🙃

عه شوهر منم همینطوره ..همش میگه من شوهرتم تو باید جواب منو ندی هرچی گفتم گوش کنی ..اوایلش مامانش مری ...

من چند سال پیش عروسی گرفتم،نفهمیدم چیشد زود ازدواج کردم...

مشکلاتم خیلی زیاد داشتیم

تا چند ماه پیش ک میخاستم طلاق بگیرم،گفت درست میشم و التماس ک برگرد،از اون موقع یکم خوب شده،ولی من دیگه افسرده شدم😅

سعی کن هوای شوهرتو داشته باشی،و بهشم بگو انتطار داری حمایتت کنه،ایشااله مشکلات کوچیک و بزرگتم حل میشه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
میشه یه نمونه از سختیا و اذیتایی که شدی بگی ..اخه سختی اگه مالی باشه اکثر زنا تحمل میکنن ولی اگه خود ...

سختی تقریبا ۸۰۰ کیلومتر دورم از خانوادم،سختی کارم خیلی سخت و پر زحمته،سختی خودمو کشتم که رتبه بشم و روزانه درس بخونم و خونه دار شدن و ماشین دار شدن و درس خودم و همسرم و...

میشه یه نمونه از سختیا و اذیتایی که شدی بگی ..اخه سختی اگه مالی باشه اکثر زنا تحمل میکنن ولی اگه خود ...

اختلافات فرهنگی که بین همه زن و شوهرا هست و تغییراتی که رو زندگیم و همسرم دادم و غیره

والا خیلی سعی میکنم ولی خیلی رو اعصابم هستن دیگه زندگیم جهنم شده الان خواب بودم از ساعت ۱۲ تا الان ۲ ...

عزیزم فکر کردم داری تصمیم میگیری که بیای نزدیکشون زندگی کنی یا نه... به هر حال ما هم خدایی داریم واسه منم 4 سال از زندگی و جوونیم پای مدیریت این قضیه و ناراحتی هاش رفت...فقَط منتظرم. تمام شه هر چند شاید میانسال بشم...

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...