2777
2789
عنوان

از اذدواجتون راضی هستید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 71 پست
هم راضیم‌هم نه. مادرشوهرم دیونمون کرده خاک برسرم که قبول کنم بیام بشم همسایشون

اگه کوتاه بیای هیچ وقت خودتو نمیبخشی... سفت و سخت وایسا

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا بهتر از اینم میشه گلم ❤️

فدا😚

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بی نقص فقط خداس...ولی اینو فهمیدم یه وقت همسرم اگه کاری اشتباهی کرد بزارم به پای روزای خوبی که برام ساخت و زود فراموش کنم ولی خداروشکر صدبار برگردم عقب بازم انتخابش میکنم

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
شاید بگم اگر تو یه ساختمون مشترک با خانواده همسرم نبودم میشد بگم خیلی خوشبختم...ولی خب همیشه یه چیزی ...

منم وضعیت تو رو دارم با جاری هام زندگی میکنم شوهرم کمی قوم پرسته و دونا هر وقت زورشون برسه دخالت میکنن

تا بتونم کمک میکنم و ازش خسته نمیشم چون بهم انرژی میده

راضیم بهترین ویژگیش احترامیه ک برام قائله و اینکه اعتماد صد درصدی بهم داره اگرم جایی گیر کنم همه کارشو ول میکنه میاد کمکم

بدیشم یکی وضع مالیه یکیم اینکه کمی مودیه یهو میره تو فاز ناراحتی و زودرنجی یکمم حساسه و به خانوادش وابستس ولی  اخلاقای بدش کمن و برامن مرد ایده آلیه

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن

خب شوهرم خیلی دیر عصبانی میشه، من عصبانی بشم چیزی نمیگه و میره بیرون یا تو اتاق، مهربونه، هرچقدرم باهاش دعوا کنم قهر نمیکنه حتی اگه من باهاش حرف نزنم خودش انقدر شوخی میکنه تا باهاش حرف بزنم، اهل دوست و رفیق و تنهایی بیرون رفتن نیست، کلا بفکر زندگیه، موقع بچه داری خیلی کمکم میکنه و خیلیییی خوبی های دیگه، 

ولی ی اخلاق بدی داره اونم اینکه از رفت و آمد خوشش نمیاد، خونه مامانش هر هفته منو میبره خونه مامانمم چون دوره هر دو هفته میبره، خونه بقیه فامیلا هم عید به عید.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

هیچ زندگی کامل نیست. همسرم یکسال ازم خواستگاری کرد. اون چیزی نبود ک میگفت. از لحاظ مالی اگ یکم بیشتر پول داشت عالی بود😂 یکمم محبت فیزیکیش ضعیفه . وگرنه مهربونه خوشتیپه ب تیپ و لباس و بیرون رفتن گیر نمیده دست و دلبازه درکل اگ یکم حمایت خانواده ش رو داشت و یکمم پول بیشتر خوب میشد😤😂

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄
عزیزم شما ازدواجتون سنتی بود؟

اره 

اونموقع ۱۷ سال داشتم الان خیلی پشیمونم

زندگی مثل اب توی لیوان ترک خورده میمونه...بخوری تموم میشه،نخوری حروم میشه، از زندگیت لذت ببر چون در هر صورت تموم میشه...از لحظه لحظه زندگیت لذت ببر!...
من به لحاظ اخلاقی بخوام خوبی هاش وبگم دوصفحه است اما مستاجریم اگه پولداربود خوشبخت مطلق بودم

مث منی

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄
در کل خیلی مشکلات داریم با هم تفاهم نداریم،حالا تازگیا بهتر شدیم دوست داشتم اختلاف سنیمونم کمتر بو ...

گل گفتی اختلاف ماهم ده ساله ..اون دنبال پول و کاره منم دوس دارم تفریح کنم همش وقتی میبینه خیلی بهم فشار میاد میگه میبرمت بیرون ولی یا یه بار میبره یا باز قولش یادش میره ..حس میکنم افسرده شدم و از همه چیز ناراضیم

تا بتونم کمک میکنم و ازش خسته نمیشم چون بهم انرژی میده