2777
2789
عنوان

خانووما دستم ب دامنتون😭

489 بازدید | 17 پست

پریروز رفتم لیزر بی حسی نزدم انقد درد کشیدم که نگین بعد دیروز روغن ماساژ زدم یکم تنم گرفته بود از دیشب قسمت واژنم خارش و سوزش صب بلند شدم تمام جوش های ریز و درشت که سرشون چرک بسته داره،کف و صابون کردم ولی خارش امونمو بریده نمیتونم راه برم

پیشنهادتون چیه

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙

لیزر چی؟؟

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😨😨ببین با هیییچییی نشور واژنتو...اب گرم بگیر به خودت..نگران هم نباش....مایع صابون ابداااا

عه؟مشکل ار چیه اصلا من دادم دیونه میشم اصن نمیتونم راه برم دم عیدی😭

پیشنهادم زنگ زدن به مرکز لیزر و سوال کردنه

من هر جلسه فردای لیزر زنگ میزدن چک میکردن سوختگی کبودی خارش همه چیزو شرح حال میگرفتن

درصد رضایت میپرسیدن

چیزی بود میگفتن برگرد کلینیک پزشک ویزیت کنه

شما هم باید ازشون بخوای مشکلتو حل کنن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
پیشنهادم زنگ زدن به مرکز لیزر و سوال کردنه من هر جلسه فردای لیزر زنگ میزدن چک میکردن سوختگی کبودی خ ...

چند بار گفتم دفعه قبل بین با*سنمو سوزوندن کلی معذرت و گفتن باید اینجوری کنی اونجوری کنی ولی ایندفعه همچین شد

تماس بگیر باهاشون اگر گفتن چیز خاصی نیست پماد بتامتازون بزن خیلی سریع خارش قطع میشه

جوشهارو ازبین میبره؟حس میکنم هی داره ببشتر میشه😭