2777
2789
انشالله،، خدا نگاه هممون کنه، بخدا بزرکه بهونه قرمه سبزی میکنه چندروزه روانیم کرده، حتی زیر پتو بلند ...

نمیشه حالا که شرایط اینطوره یه یکی دوروز برین خونه مادر یا مادرشوهر و مثلا بگین مامان امروزمیایم اونجا برامون قرمه سبزی بزارین یا یهو هوس کردیم اگه سبزی دارین خودم درست میکنم و اینا...

تا فعلا دلت اروم بگیره 

کامل درکت میکنم چه حسی داری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوف چقدر خووووبا اینطوریا از اول ب خدا میگفتم دلم میخاد سوپرایزم‌کنی وقتی ک فکرشو نیکنم‌باردار باشمم ...

دو تا تخمک احتمالش هست که خودش ازاد بشه ممکنه اگر هاش سی جی بزنی کیست بشه چون تا روز ۱۴ سیکل اون تحمک ۲۶ بیشتر رشد کرده 

شوهرم مشکل داشت اونم با کلومیفن و الکارنتین و مغزیجات و زالو درمانی خوب شد بدون ای یو باردارم میشدم ...

جدیدا ب شوهر منم گفتن واریکوسل داره ۳ بار ایو ای کن اگ نشد عمل ولی ازمایش اسپرمش خوب بود ۷۲میلیون اسپرم داشت یعنی مشکلش جدیه؟

چشم انتظار...بیبی چک مثبتم آرزوس😔

میام این جا همش میترسم نکنه منم هیچ وقت بچه دار نشم

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋

ان شاالله خدا به همین زودی دل همه منتظرا رو شاد کنه ،شما هم تا  ماه بعد تاپیک بارداری اتون رو بزنید  

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.