2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا تخمک احتمالش هست که خودش ازاد بشه ممکنه اگر هاش سی جی بزنی کیست بشه چون تا روز ۱۴ سیکل اون تحم ...

Hcg مگ ازادش نمیکنه؟پ چرا کیست بشه گیج شدم دکترام یا نیستن یا نوبت نمیدن

چشم انتظار...بیبی چک مثبتم آرزوس😔

خواهر من نه سال ازدواج کرده بود تازه اقدام کردن نشد یکسال گذشت به دکتر رفتن آنقدر عصبی ودیوونه شده بود که نگو 

بعد یکسال باردارشد

الان پسرش یکسال نشده دومی رو ناخواسته بارداره  اه اه

نمیتونه نه خودشو جمع کنه نه بچشو

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
Hcg مگ ازادش نمیکنه؟پ چرا کیست بشه گیج شدم دکترام یا نیستن یا نوبت نمیدن

اخه هاش سی جی رو روز ۱۴ معمولا میدن اونم برا فولیکولای زیر ۲۶ .فک کنم. قبلا خیلی اطلاعاتم زیاد بود الان یادم رفته😐شما روز ۱۰ هستی برا ازاد سازی زوده 

چجوریه

صبر کن اگر دوتا دوتا نشدی  بیای اینجا گریه کنی مثل خ اهر من چطوری جمعشون کنم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
اخه هاش سی جی رو روز ۱۴ معمولا میدن اونم برا فولیکولای زیر ۲۶ .فک کنم. قبلا خیلی اطلاعاتم زیاد بود ا ...

زوده رو میدونن منظورم اینه کلا این ماه بزنم بهتر نیس؟یا ک‌نزنم اصلا

چشم انتظار...بیبی چک مثبتم آرزوس😔
چجوریه

نذر میکنی که ۷ تا چهار شنبه سوره یاسین رو بخونی و تقدیم به نخودکی کنی بعد ۶ تاش رو میخونی هفتمی رو گرو نگه میداری تا وقنی به حاجتت رسیدی بری مشهد سر مزار نخودکی بخونی

دعا به جهت زنى كه بچه سقط مى كند

اين دعا را بر پارچه اى نوشته به زنى ببندند كه بچه سقط مى كند سالم خواهد ماند. 

إِن كُلُّ نَفْسٍ لَّمَّا عَلَيْهَا حَافِظٌ ﴿۴﴾ فَلْيَنظُرِ الْإِنسَانُ مِمَّ خُلِقَ ﴿۵﴾ خُلِقَ مِن مَّاء دَافِقٍ  
فَاللّهُ خَيْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

جلوگیری از سقط جنین

بسم الله الرحمن الرحیم

نخ کتان سفید را آماده کنید و اندازه دقیق از پاشنه پا تا بالاترین نقطه سر اندازه بگیرید(اندازه قد) سپس 9 گره بزنید که بر روی هر گره 9 مرتبه سوره اخلاص را تلاوت کنید. این نخ را دور شکم زن حامله بسته شود . همان که زن وارد ماه جدید شد باید یک گره  را باز کند که هنگام باز کردن  ۹ بار سوره فاتحه (حمد) تلاوت کند و بقیه گره ها را بعد از گذشتن از هر ماه حاملگی یک گره باز کند و همینطور تکرار تا ماه آخر .  
۹ماه_۹گره _۹بار سوره اخلاص_۹بار سوره حمد