2777
2789

من روز دهم سیکلم ی فولی ۲۶ و یکی ۱۵ داشتم دکتر نبود ماما سونو کرد گفت ایو ای کنسل امپول ازاد سازی نزن خطرناکه😐😐😐چرا خطرناک؟ازاد نشه ک خطرناک تره بنظرتون نزنم؟؟تو نینی سایتم خوندم خیلیا با ۲۶ باردار شدن

چشم انتظار...بیبی چک مثبتم آرزوس😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث من باش ۶ بار ای یو ای کردم .اخرش دکتر گفت ای وی اف با بررسی ژنتیک جنین. انقدر خودمو زدم و جیغ زدم ...

واقعاااا؟هههه چقدر خوب انشالله خدا حفظتون کنه مشکلت چی بود گلم

حسرت همچی به دلشون بخدا،، هیچی از خواسته هاشون نتوتستم براورده کنم، حتی غذای مورد علاقشون وقتی بهونه ...

عزیز دلم ایشالله خدا روزیتونو زیاد کنه 

همین الانم من داشتم به همین موضوع فکر میکردم پسرم ۵ سالشه دومی رو باردارم 

خیلی دوست دارم همه نیازشون برآورده کنم ولی با این وضعیت جامعه خیلی سخته 

داشتم فکر میکردم دومی بیاد چطور از پسش بر بیایم همش دعا میکنم خدایا هیچ پدر و مادری رو شرمنده بچه هاش نکن 

کمک کن بتونیم از پس دوتا بچه و هزینه ها بر بیایم

من روز دهم سیکلم ی فولی ۲۶ و یکی ۱۵ داشتم دکتر نبود ماما سونو کرد گفت ایو ای کنسل امپول ازاد سازی نز ...

یه بار یکی از بچه های سایت پانکچر کرد هیچکدوم از جنیناش کیفیت نداشت و ای وی افش کنسل شد.مثل اینکه روزایی که تخمک کشی کرده بودن یه تخمک جا میمونه و همون ماه باردار میشه 😂🤭 بیچاره ای وی افش کنسل شد دنبال جنین اهدایی بود پریودم نمیشد . الکی ازمایش داد مثبت بود .بازم معجزه دارم برات تعریف کنم

عزیز دلم ایشالله خدا روزیتونو زیاد کنه  همین الانم من داشتم به همین موضوع فکر میکردم پسرم ۵ سا ...

انشالله،، خدا نگاه هممون کنه، بخدا بزرکه بهونه قرمه سبزی میکنه چندروزه روانیم کرده، حتی زیر پتو بلند میشه میگه مامان بوی چیه

یه بار یکی از بچه های سایت پانکچر کرد هیچکدوم از جنیناش کیفیت نداشت و ای وی افش کنسل شد.مثل اینکه رو ...

اوف چقدر خووووبا اینطوریا از اول ب خدا میگفتم دلم میخاد سوپرایزم‌کنی وقتی ک فکرشو نیکنم‌باردار باشمممم الان بنظرت من نباید hcg بزنم ازاد شه؟

واقعاااا؟هههه چقدر خوب انشالله خدا حفظتون کنه مشکلت چی بود گلم

شوهرم مشکل داشت اونم با کلومیفن و الکارنتین و مغزیجات و زالو درمانی خوب شد بدون ای یو باردارم میشدم ولی سقط میشد ۳ تا سقط و یه خارج از رحم داشتم