2777
2789
عنوان

قهر کردن شوهر

988 بازدید | 17 پست

امشب خونه بابام دعوت بودیم اومدیم خونه پدرم 

یهو شوهرم یادش اومد یه وسیله ای جا گذاشته بهم گفت بریم بیاریمش 

منم چادرم برداشتم اما نپوشیدم 

بعد رسیدیم جلو در خونه خودمون گفت چادرت بپوش بعد پیاده شو 

منم نپوشیدم اصلا نمیتونم رو سرم نگهش دارم 

حالا از اون موقع قهر کرده محل نامیده 

البته اینم بگم هر بار دعوامون میشد منم میرفتم آشتی کنون اونم عین دخترا ناز می‌کنه 

الان بنظرتون برم برا آشتی 

یا ولش کنم خودش ناراحتیش خوب بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بادش میخوابه خودش میاد اشتی میکنه

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒

ولش کن خودش اروم میشه🤭

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

ولله عادت کرده 

همش سر کوچک آرین مسئله ای قهر می‌کنه 

منم دلم طاقت نمیاره میگم ارزش ندارد قهر باشیم میرم جلو 

اینقدر بی درکه نمیگه زنم غرور داره حالا اومده منم آشتی کنم اما همش پسم میزنه

تو مگ زن نيستيييي؟؟ مگ زن ميره منت كشي؟؟ قوانين رو به هم نزنيد ديگ مرد تو ذاتشه ناز كشيدن خوشش مياد از اين كار اما خانما اين كارو كنن حالشون بد ميشه

شغل مجازیمو تازه شروع کردم به امید موفقیت هرروز دارم آموزش میبینم از بوتویوب تا قوی تر شم💪🏻💪🏻💪🏻
خوب چرا میدونی چی ناراحتش میکنه، بیشتر باید رعایت کنی دیگه حالا هم چیزی نشده، دم عیدی به روی خودت نی ...

منم خیلی چیزا ناراحتم می‌کنه اما اون عین خیالش نیست تازه بهم میگه دخالت نکن