2777
2789
عنوان

بازیگران کره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 8641 بازدید | 363 پست
ولی خداروشکر آدم شد😂💔 گفتن اواسط 2022 نهایت دیگه اوایل 2023💔

اوههخههه کی صبر کنه فعلا فیلم پاچینکو عشق ولی من طاقت ندارم هفته ای ببینم واییی چراااا؟؟

کلا یک فیلم و دو هفته منتظر موندم اون دو قسمت اخر اقای ملکه بود همین این دومی 

هر درخواست دوستی ای  رو قبول میکنم مرد و زن فرق نداره 🌹🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاش مرد اخرش؟ یادم نمیاد خخخ

وای اخرش 

لی رانگ برای اینکه داداشش رو نجات بده ،زندگیشو میده به فالگیر 

که اون زنده شه 

بعد یه فیلم هم از خودش میگیره برای وقتی داداشش بر میگرده

البته بعدا در یه جسم دیگه بدنیا میاد ولی خیلی بد میمیره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
اوههخههه کی صبر کنه فعلا فیلم پاچینکو عشق ولی من طاقت ندارم هفته ای ببینم واییی چراااا؟؟ کلا یک ...

اوووو من عادت کردم به در حال پخش دیدم در حال حاضر دارم سریال 21 و 25 ساله و دادستان نظامی دوبرمن که همون دختره روباه نه دم توش نقش اصلیه و خیلییی خفنه رو میبینم این دوتا عالین... (:

زندگی این نیست که منتظر تموم شدن بارون باشی؛زندگی رقصیدن زیر بارونه... فقط وقتی میتونی سبکی رو حس کنی که سنگینی رو تجربه کرده باشی...زندگی مثل معادله ریاضی نیست،هیچ جواب واضح و مشخصی وجود نداره؛وقتی به مشکل بر بخوری فقط به خودت بستگی داره که چجوری حلش کنی...واسه آدمهایی که نمی خوان خودشونو نجات بدن!  هیچ راه نجاتی وجود نداره...!مردن ترسناک نیست، چیزی که ترسناکه اینه که تا آخرش زندگی نکنی...! خدا همیشه یه جوابی برای ما آماده کرده...فقط ما برای دیدن جواب خدا بیش از حد نابینا ایم...! 
اوووو من عادت کردم به در حال پخش دیدم در حال حاضر دارم سریال 21 و 25 ساله و دادستان نظامی دوبرمن که ...

ااا ایول من نمیتونم همش قدیمی میبینم الان جدید ترینی که مال دو ماه پیش بود بد و دیوانه بود بقیه قدیمی تره 

ولی خداروشکر آدم شد😂💔 گفتن اواسط 2022 نهایت دیگه اوایل 2023💔

هقق😫😂

او دوسال دیگه خدایا من پیر میشم

فیلم ایرانی ،کشورای دیگه هم میبینی؟😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
اوووو من عادت کردم به در حال پخش دیدم در حال حاضر دارم سریال 21 و 25 ساله و دادستان نظامی دوبرمن که ...

من دارم خواستگاری تجاری رو میبینم خیلیییی خوبه لنتی عاشق دختره شدم کله خرابه ولی آی لجم درمیاد الان یه هفتس دارم حرص میزنم که کی بشه قسمت پنجش بیاد 

در حال حاضر چی بهم توصیه میکنید ببینم؟ از اینایی که وقتی میبینیش تقریبا از ذوق خل میشی از بس خوبه مثل عاشقان ماه یا ترو بیوتی یا آقای ملکه 

دارم از بی سریالی دق میکنممممم 

متن ازدواج موسیقی طلاق رو شروع کردم قسمت دومش دختره مرد انقدر گریه کردم دیگه حسش رفت بعدشم که فهمیدم پسره یه زنه دیگه داشته کلا قید فیلمو زدم چپ می‌رفتی راست می‌رفتی یکی به یکی خیانت کرده بود 

قربونت میخوای بیشتر بزارم ؟

چا اون وو ، پارک سوجون ، سونگ جونگ کی ، لی دونگ ووک ، جی چانگ ووک ، کانگ یو 

از اینا بزار براشون😂 ولی از الان گفته باشم اون وو و سوجونا صاحب دارن باییی😂♥️

هقق😫😂 او دوسال دیگه خدایا من پیر میشم فیلم ایرانی ،کشورای دیگه هم میبینی؟😂

نه خواهرم الانم سال 2022 ایم که😁نهایت 1 سال دیگه میاد خیلی طول بکشه💔😀

سریال ایرانی گاهی اوقات میبینم آخریش ملکه گدایان بود🙃

کلا از بین سریالای ایرانی فقط شهرزاد و عاشقانه و ملکه گدایان رو دوست داشتم... (:

زندگی این نیست که منتظر تموم شدن بارون باشی؛زندگی رقصیدن زیر بارونه... فقط وقتی میتونی سبکی رو حس کنی که سنگینی رو تجربه کرده باشی...زندگی مثل معادله ریاضی نیست،هیچ جواب واضح و مشخصی وجود نداره؛وقتی به مشکل بر بخوری فقط به خودت بستگی داره که چجوری حلش کنی...واسه آدمهایی که نمی خوان خودشونو نجات بدن!  هیچ راه نجاتی وجود نداره...!مردن ترسناک نیست، چیزی که ترسناکه اینه که تا آخرش زندگی نکنی...! خدا همیشه یه جوابی برای ما آماده کرده...فقط ما برای دیدن جواب خدا بیش از حد نابینا ایم...! 
 من دارم خواستگاری تجاری رو میبینم خیلیییی خوبه لنتی عاشق دختره شدم کله خرابه ولی آی لجم درمیاد ...

منم تعریفشو خیلی شنیدم شاید شروعش کنم ولی احتمالا وقتی پخشش تموم بشه😉

ااا ایول من نمیتونم همش قدیمی میبینم الان جدید ترینی که مال دو ماه پیش بود بد و دیوانه بود بقیه قدیم ...

آها... (:

من قدیمی ترین سریالی که دیدم پسران برتر از گله😂

در حال حاضر چی بهم توصیه میکنید ببینم؟ از اینایی که وقتی میبینیش تقریبا از ذوق خل میشی از بس خوبه مث ...

اه از فیلم و سریالای خیانتی متنفرم💔😑

از در حال پخشا همین 21 و 25 ساله خیلی انگیزه بخشه و ذوق و شوق خاصی داره... دادستان نظامی دوبرمن هم که با توجه به اسمش ژانرش اکشن و حقوقیه خیلی خفنه

از تموم شده ها شبیه اینایی که گفتی به نظرم

آخرین ماموریت فرشته عشق... همون دختر آقای ملکه هم هست توش خیلی نازه

پری وزنه بردار کیم بوک جو کمی شبیه زیبایی حقیقیه و خیلی خنده دار و حال خوب کنه عاشقونه هم هست فضاش فضای دانشگاهه

دو بونگ سون زن قوی هم کمدی رمانتیک و فانتزی من عاشقانه این سریالو خیلی دوست داشتم دوست داشتم....(:

گل شیطان هم قشنگه همون پسره وانگ سو تو عاشقان ماه اینجا نقش اصلیه

بازگشت زوجین و دبلیو و هیلر هم قشنگن.... 

و اولین سریالی که خیلی دوستش دارم روباه نه دم هست بهترینننن😍

منم تعریفشو خیلی شنیدم شاید شروعش کنم ولی احتمالا وقتی پخشش تموم بشه😉

واقعا خوب کاری میکنی کاش منم اون موقع شروع نمی‌کردم که الان انقد حرص بخورم من این هفته کلا ذهنم درگیر این لنتی بود 

من دوسش داشتم طنزه و عاشقانه...تا اینجا که عالی بود 

از اونجایی که من سندرم نقش دوم مرد دارم و اینجا از نقش دوم خوشم نمیاد(دو سانگ وو چون تو ملکه عشق و جنگ ازش بدم میومد) دومین فیلمیه که دوست دارم دختره به پسره نقش اول برسه

در حال حاضر چی بهم توصیه میکنید ببینم؟ از اینایی که وقتی میبینیش تقریبا از ذوق خل میشی از بس خوبه مث ...

همچین فیلمی 

افسانه دریایی ابی رو اگه ندیدی خیلی باحال دیگه 

رو باه نه دمه اخرش شاد زود تموم نکن 

اها دبلیو از خل بازیاش غش میکنی 

دیگه بقیه باید بگن 😂