2777
2789
عنوان

بازیگران کره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 8636 بازدید | 363 پست
هقق😫😂 او دوسال دیگه خدایا من پیر میشم فیلم ایرانی ،کشورای دیگه هم میبینی؟😂

من چینی هم دیدم عشق شیرین است دختر تک شاخ من و برو پرنسس برو و برنامه نویس با مزه هم قشنگه

هر درخواست دوستی ای  رو قبول میکنم مرد و زن فرق نداره 🌹🙂
منم تعریفشو خیلی شنیدم شاید شروعش کنم ولی احتمالا وقتی پخشش تموم بشه😉

موافقم از استرس دق میکنم اینجوری الانم از دیروز تا الان سقوط بر روی تو رو دیدم تموم کردم یا نباید فیلمی رو شروع کنم یا اگه کردم یکی دو روزه تموم میکنم انقدر مصرف اینترنتم بالا شده که خدا میدونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه از فیلم و سریالای خیانتی متنفرم💔😑 از در حال پخشا همین 21 و 25 ساله خیلی انگیزه بخشه و ذوق و شو ...

وای نگو انقد بد بود این به اون خیانت کرده بود این شوهر داشت این بچه اون بود کلا سه تا مرد تو فیلم بودن هرکدوم یه زن و یه معشوقه داشتن...حالا همه چی به درکککک اون دختره چرا مردددد دستم به این نویسنده مریضش برسه جرش میدم 

۲۱ و ۲۵ ساله تا قسمت چند اومده؟ تعریفش رو شنیدم دوست دارم ببینمش 

بین دادستان نظامی دوبرمن و گرید موندم من عاشق ژانرای حقوقی یا جنایی و معمایی ‌‌‌‌ام که آخرش غیر قابل حدس زدنه 

آخرین ماموریت فرشته رو نمیتونم ببینم😂من به امپراطوری خیانت نمیکنممم.....دو بونگ سونگ زن قوی رو دیدم و بعد دیدن سریال شادی درجا به کاپلشون خیانت کردم😂واقعا هیونگ شیک و هیوجو بهم بیشتر میان....کامل ویرانگر هم بهم بیشتر میان... هرکی سی خودش والا😂😂

پری وزنه‌بردار کیم جو بوک رو ندیدم ولی دختره همونیه که توی پنیر در تله نقش آبجی پسره رو داره؟

روباه نه دم رو که نگوووو شاهکار بود حاجی من چقدر جیغ زدم محو کمالات دوبرادر بودم اصلا...ولی فصل دو و سه ندیدم نمی‌دونم اومد یا نه ولی شنیدم بازیگر دخترش عوض شده من جی‌‌آ رو میخوامممم 

مرسی گلی♥️😜 انقد ذوق مرگ شدم یه کیدرامر قدیمی دیدم 

پری وزنه‌بردار و ۲۱ ۲۵ ساله خوشم اومد میرم ۲۱و۲۵ رو میبینم و در سالهای انتظارم برای ادامش پری وزنه‌بردار رو میبینم (کلا یه شب و یه روز طول می‌کشه تا تموش کنم بعدم از بیخوابی بمیرم)

همچین فیلمی  افسانه دریایی ابی رو اگه ندیدی خیلی باحال دیگه  رو باه نه دمه اخرش شاد زود ...

افسانه دریای آبی رو دیدم جز قسمت آخرش 😐😂 اصلا درک نمیکنم خودمو که چرا ولی تا اونجایی دیدم که دختره تصمیم گرفت برگرده به آب بعدش چیشد که یادم رفت ببینم نمی‌دونم 

روباه نه دم رو دیدم عاشق این قسمتای تخیلی و ترسناکش بودم خصوصا اونجایی که رفتن جزیره و سر تو آب پیدا شد 

دبلیو رو ندیدم میشناسم سریالشو تعریفشو شنیدم ولی نشد شروع کنم 

پس الان سه تا سریال جمع آوری کردم 😂 مرسی گلی♥️

من چینی هم دیدم عشق شیرین است دختر تک شاخ من و برو پرنسس برو و برنامه نویس با مزه هم قشنگه

منم دختر تک شاخ من و برو پرنسس برو رو دیدم نسخه چینیش خیلی باز تر بود و صحنه داشت😂بسی خوشمان آمد یه قسمتیش هست که امپراطور قاطی می‌کنه می‌ره پیش ملکه اونجا برش خورده هرچی گشتم ادامشو پیدا نکردم ولی بدجوری سانسوری و صحنه دار بود حتی تو سایتای خارجی با زیر نویس انگلیسی هم پیدا نشد

منم دختر تک شاخ من و برو پرنسس برو رو دیدم نسخه چینیش خیلی باز تر بود و صحنه داشت😂بسی خوشمان آمد یه ...

برو پرنسس برو ؟

من تا ۴دیدم دیگه ندیدم

گریمه عزیزم ، گریم! مثل گریمی که الان آرایشگاه های مردونه برای دامادها و مراسمات انجام میدن

والا کیه بفهمه من که زبونم مو در اورد