وای نگو انقد بد بود این به اون خیانت کرده بود این شوهر داشت این بچه اون بود کلا سه تا مرد تو فیلم بودن هرکدوم یه زن و یه معشوقه داشتن...حالا همه چی به درکککک اون دختره چرا مردددد دستم به این نویسنده مریضش برسه جرش میدم
۲۱ و ۲۵ ساله تا قسمت چند اومده؟ تعریفش رو شنیدم دوست دارم ببینمش
بین دادستان نظامی دوبرمن و گرید موندم من عاشق ژانرای حقوقی یا جنایی و معمایی ام که آخرش غیر قابل حدس زدنه
آخرین ماموریت فرشته رو نمیتونم ببینم😂من به امپراطوری خیانت نمیکنممم.....دو بونگ سونگ زن قوی رو دیدم و بعد دیدن سریال شادی درجا به کاپلشون خیانت کردم😂واقعا هیونگ شیک و هیوجو بهم بیشتر میان....کامل ویرانگر هم بهم بیشتر میان... هرکی سی خودش والا😂😂
پری وزنهبردار کیم جو بوک رو ندیدم ولی دختره همونیه که توی پنیر در تله نقش آبجی پسره رو داره؟
روباه نه دم رو که نگوووو شاهکار بود حاجی من چقدر جیغ زدم محو کمالات دوبرادر بودم اصلا...ولی فصل دو و سه ندیدم نمیدونم اومد یا نه ولی شنیدم بازیگر دخترش عوض شده من جیآ رو میخوامممم
مرسی گلی♥️😜 انقد ذوق مرگ شدم یه کیدرامر قدیمی دیدم
پری وزنهبردار و ۲۱ ۲۵ ساله خوشم اومد میرم ۲۱و۲۵ رو میبینم و در سالهای انتظارم برای ادامش پری وزنهبردار رو میبینم (کلا یه شب و یه روز طول میکشه تا تموش کنم بعدم از بیخوابی بمیرم)