2777
2789
عنوان

امروز بعد دوماه رفتم خونمون

16687 بازدید | 812 پست

مامان بابا آبجی کجایین که امروز رفتم خونه شما نبودین که با هم صبحونه بخوریم بخندیم لباساتونهمه چی تون سرجاشه الا خودتون که نیستین هیچ چیز عوض نشده الان آدمای اون خونه آن که عوض شما سه تا که رفتید من موندم که از یه دختر 17ساله خوشحال تبدیل شدم به غمگین ترین دختر عالم یه داداش کوچولو که سپردینیش اما من توانشو  ندارم باورتون شاید نشه عزیزام اما من هنوزم امید دارم برگردین بگین یه داستان بود همش خودمو میزنم به خواب بلکه از خوا بیدار شم ببینمتون داداشی هر روز منتظر شماست من بیشتر از اون منتظر لباساتو هنوز بوی شما رو میده اما شما نیستین اونا بپوشین لعنت به اون روز کاش من داداشی هم اومده بودیم حالم میگیره مامان تو نیستی آرومم کنی بابا من تنهام تو هم نیستی پشتم در بیای دلم برای دعوا خنده باهات لک زده اما نیستی هیچ کدومتون دلتون به حال من نسوخت رفتید 😭😭😭😭

چی شده😕

کار من دیگه از شنبه شروع کردن گذشته ، من باید یه بار بمیرم از اول شروع کنم:/ پ‍‌ن‍‌اه م‍‌ی‍‌ب‍‌رم بہ ل‍‌ب‍‌اش‍‌ک‍‌‌ از ش‍‌ر ان‍‌س‍‌ان‌ه‍‌ا .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده😕

هیچی دنیا رو سرم دوماه ریخته همه آواره ریخته رو سرم مامان بابام آبجیم تصادف کردن دو ماه پیش مامان سر صنحه رفت اما بابام آبجیم هنوز زنده بودن رسیدن بیمارستان اما هر چی به خدا التماس کردم برام نگشون نداشت ای خدا با من چرا بدی من که خوب بودم یه داداش 5ساله گذاشتن رفتن خیلی راحت بدم از خودمم که باهاشون نرفتم 😭😭

عزیزم هرچی بگم دردتوآروم نمیکنه عبارتی برای دلداری ندارم فقط میتونم خداخودش دلت رو آروم کنه

به نظر شما خدا منو میبینه که یه دختر 17 ساله رو اینجوری کرد من هیچی هیچی نمی خوام جز دیدن اونا 

روحشون شاد باشه....و خدا به شما و برادرتون صبر بده....

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
روحشون شاد باشه....و خدا به شما و برادرتون صبر بده....

امید وارم صبر بده اما....... من که صبر نمی خوام ازش اونا بهم برگردونه من تو عمرم بدون اونا نمونده بودم نمی خوانم بمونم😭😭😭

هیچی دنیا رو سرم دوماه ریخته همه آواره ریخته رو سرم مامان بابام آبجیم تصادف کردن دو ماه پیش مامان سر ...

عزیزممممممم 😕 الان تنها زندگی میکنید ؟ 

خدا رحمتشون کنه خیلی ناراحت شدم :(🖤

کار من دیگه از شنبه شروع کردن گذشته ، من باید یه بار بمیرم از اول شروع کنم:/ پ‍‌ن‍‌اه م‍‌ی‍‌ب‍‌رم بہ ل‍‌ب‍‌اش‍‌ک‍‌‌ از ش‍‌ر ان‍‌س‍‌ان‌ه‍‌ا .
عزیزممممممم 😕 الان تنها زندگی میکنید ؟  خدا رحمتشون کنه خیلی ناراحت شدم :(🖤

این دوماه. خونه عمومم بعدشم معلوم نیست زن عموم میگه باید همینجا بمونید منم قبول کردم اما اگه الانم تنها زندگی نکنم بلاخره یه روزی باید با داداشم زندگی کنم اما من توان ندارم که بخوام زندگی کنم اون روز که تلفنو جواب ندادن به خدا گفتم خدا چیزشون نشه اما خدا چی کار کرد 😭😭😭😭

😭😭😭

خیلی سخته عزیزم خدا بهت صبر و آرامش بده🙏

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️