2777
2789
عنوان

امروز بعد دوماه رفتم خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 16707 بازدید | 812 پست
خدارحمتشون کنه عزیزم خیلی سخته خدابهت صبربده😭

ممنونم نگین خدا بهت صبر بده من هنوزم امید دارم بیان میرم سر خاکشون منتظرم در بشن از تو خاک اما اونا انگار اونجا جاشون خوشه 🖤😭😭😭

این دوماه. خونه عمومم بعدشم معلوم نیست زن عموم میگه باید همینجا بمونید منم قبول کردم اما اگه الانم ت ...

خدا بهت صبر بده میفهمم خیلی سخته منم بابا ندارم :(

کار من دیگه از شنبه شروع کردن گذشته ، من باید یه بار بمیرم از اول شروع کنم:/ پ‍‌ن‍‌اه م‍‌ی‍‌ب‍‌رم بہ ل‍‌ب‍‌اش‍‌ک‍‌‌ از ش‍‌ر ان‍‌س‍‌ان‌ه‍‌ا .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهت صبر بده میفهمم خیلی سخته منم بابا ندارم :(

تسلیت میگم اما حداقل مامان داری اما من چی می رو دارم هیشکی یه داداش کوچولو5ساله که از کنارم جم نمی خوره که یهو من مثل مامان بابام آبجیم پر در نیارم برم خدا دلش به حال من نمی سوخت به حال اون می سوخت کاش حداقل 😔😭

مامانم که رفت من به خدا التماس کردم زجه زدم که بابام آبجیم نبره اما گوش نکرد برد خدا در حقم بدی کرد ...

داغ سنگینیه

ولی اینو بدون همه آدما یه روز میمیرن

آدمهای سن بالا رو نگاه کن یکی یکی اعضای خانوادشونو از دست میدن

اول مدر و مادر بعد هم خواهر و برادرا یکی یکی

شما یکجا رفتن 

اونا الان اون دنیا جاشون خوبه 

فقط تگران شمان

ناراحتی نکن 

🐌........🌱
الهی بمیرم برات    اولین تاپیکیه که دارم توش گریه میکنم     حالت بهتر نشده ...

چجوری باید بهترم بشم آخه چجوری چه راهی رو برم بهتر شم داداشم از یه طرف داره هی بهونه میگیره خودمم جوره دیگه دل تنگم اما اونا راحت خوابیدن تو قبر میرم بهشون سر میزنم بهشون اون روز التماس کردن بیدار بشن اما نشدن منو نخواستن شما گریه نکن من دوماه کارم گریه است یه دختر 17 ساله مگه چه قدر جون داره داداشم از کنارم تکون نمی خوره اونم تنها شد 😭😭😭

داغ سنگینیه ولی اینو بدون همه آدما یه روز میمیرن آدمهای سن بالا رو نگاه کن یکی یکی اعضای خانوادشون ...

اونا نگران منم چرا بر نمی‌گردن می دونم مرگ حقه اما اونا هنوز جوون بودن مامانم بابام 40سالشون بیشتر نبود که آخه مگه میشه چجوری چرا رفتن کاش بیان پیشم بغلشون کنم بعد برن به خدا دلم لک زده برا دیدنشون خیلی بده خیلی نمی تونم طاقت بیارم من 

چجوری باید بهترم بشم آخه چجوری چه راهی رو برم بهتر شم داداشم از یه طرف داره هی بهونه میگیره خودمم جو ...

عزیزم   کاش عموت ی سفر میبردت مشهد اونجا تا میتونستی گریه میکردی حالت عوض میشد        بخدا که حقداری هرچی بگی داغ سنگینیه    کاش کاری از دست ما بر میومد  خواهرت چندساله بود؟

عزیزم   کاش عموت ی سفر میبردت مشهد اونجا تا میتونستی گریه میکردی حالت عوض میشد     &n ...

آبجیم یک سال از خودم بزرگ تر بود دل من براش تنگ شده اما اون حتما تنگ نشده که بر نمیگرده برم مشهد که چی وقتی خدا اونا برم بر نمفگردونه من مردم اما هنوز نفس میکشم همون روز که اینا رفتن من مردم 

اونا نگران منم چرا بر نمی‌گردن می دونم مرگ حقه اما اونا هنوز جوون بودن مامانم بابام 40سالشون بیشتر ن ...

ببین این همه آدم تو زلزله و سیل و جنگ خانواده با هم میمیرن تو هم یکی از اون قربانی هایی 

این که فکر میکنی تو تنها آدمی هستی که این اتفاق براش افتاده بیشتر حالتو بد میکنه 

طبیعیه که ناراحتی و غمگینی 

من نمیگیم باید شاد و سرحال باشی ..اصلا 

درد خیلی بزرگیه هم برا تو هم اون داداشت که کوچیکه .خیلی بزرگ ..

🐌........🌱

😔😔 خدا صبرت بده

هنگ کردم صبحی چی بگم اشکم دراومد 😢

روحشون شاد 🤲

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
قوی بااش دختر.. خدا هست.. قوی باش.فقط قوی باش..خودت خودتو بلند کن... فقط ی نصیحت:فقط بازیچه نشی..خود ...

جونی ندارم که بخوام قوی باشم همه پیشمن همه الا اونایی که می خوام تو قبرن آخه چی میشد خدا نمی بردشون من همین الانم نابودم خودم که هیچ اصلا یادم نمیاد دنیا چجوری داره میره داداشم که دائم می چسبه به من میگه گریه نکن من دوست دارم من هستم اما نمی دونه من مردم😭😭😭😪😪

ببین این همه آدم تو زلزله و سیل و جنگ خانواده با هم میمیرن تو هم یکی از اون قربانی هایی  این ک ...

اونا خودشونم تو اون ماجرا بودن اما من چی من مثل بقیه قوی نیستم وقتی مامان سر صحنه رفت من ریختم نابود شدم اما دل خوش کردم به بابام آبجیم به خدا التماس کردم من قوی نیستم اونا رو نبره اما اونا رو هم برد دل به چی ببندم زندگی کنم