2777
2789

ببخشید خواهرا کسی تجربه داشته  بچه 2 ساله  داشته باشه و یهو شب بزنه زیر گریه و چیزی نخوره و استفراغ کنه و خودش کشو قوس بده و سرش بگیره پایین کش بده و گریه کنه، 

دکتر متخصص بردنش بیمارستان بردنش ولی فایده نکرده و گریه میکنه، لطفا میشع بیاید و کمک کنید نظر بدید و راهنمایی کنید، ببخشید 

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من همینطوری بود هرچی دکتر بردم خوب نشد .تا اینکه گفتن شاید نافش از جا در رفته .بردیم نشون دادیم گفتن بله .بعد یک ساعت جا انداخت بچه درجا خوب شد  

متاهل💍  شیرین ترین ثمره زندگیم فرزندم ❤️
حتما دل درد داره با روغن زیتون شکمشو پشت کمرشو آروم آروم ماساژ بدین اگه شیر مادر میخوره بگو مادرش ...

بچه  خواهرمه اره بجز شیر هیچی نمیخوره و تو بغلش خودش قوس میده  دکتر همه چی بردنش با خودم کلی هزیته کردم ولی اصلا خوب نشده و یهو گریه میکنه بخدا من دوسش دارم خودمم گریه ام میگیره میبینمش 

دکتر بردیم یه قرص برا استفراغ داد و ی شربت برا اشتها و یه سنو گرافی بعد گفت بستری کنید مادرش میگه بستری نمیزارم

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 
من دخترم دوسالشه ولی تاحالا اینطوری نشده عزیزم لابد جاییش درد میکنه ازش بپرسن 

میگه شکمم درد میکنه دست میزاره رو شکمش ولی هر کاری کردیم خوب نشد دکتر و شربت نعنا همه چی

بچه  خواهرمه اره بجز شیر هیچی نمیخوره و تو بغلش خودش قوس میده  دکتر همه چی بردنش با خودم ک ...

الهی خب مادرشو راضی کنید اگه تهرانین ببرید بیمارستان شهید فهمیده دکترا که الکی نمیگن باید بستری بشه شبانه روزیه الانم میتونید ببرید ان شاءالله که هرچه زودتر حالش خوب بشه طفل معصوم 

رودل کرده بچتون 

میشه توضیح بدید خواهر خواهشا، بچه من نیس بچه خواهرم ولی بیشتر دوسش دارم، چکار باید کرد، بخدا 4 بار دکتر متخصص و بیمارستان بردیم چرتو پرت میگن دور از جون 

بچه من همینطوری بود هرچی دکتر بردم خوب نشد .تا اینکه گفتن شاید نافش از جا در رفته .بردیم نشون دادیم ...

میشه توضیح بدید چطور ناف در میره یعنی خود بخودی، 

الهی خب مادرشو راضی کنید اگه تهرانین ببرید بیمارستان شهید فهمیده دکترا که الکی نمیگن باید بستری بشه ...

نه ما کرمان رفسنجان هستیم، بخدا گریه میکنه خودم از خودم بدم میاد، بابا‌ش فوت شده  قد جونم دوسش دارم بخدا بقران هرکاری کردم نشده فقط مونده بستری که مادرش نمیزاره الان 1 ساعتی میشه خوابیدع دوباره بیدار میشه و گریه میکنه و داد میزنه میگه ماما

میشه توضیح بدید چطور ناف در میره یعنی خود بخودی، 

امکان داره برای خودش بازی کنه بپر بپری کرده باشه یا از روی بلندی یا مبلی به سرعت پریده باشه پایین .اون موقع از جا در میره 

خیلی از بچه ها دوست دارن کسیو بغل کنن و بلندشون کنن.این هم باعث میشه  

نه ما کرمان رفسنجان هستیم، بخدا گریه میکنه خودم از خودم بدم میاد، بابا‌ش فوت شده  قد جونم دوسش ...

الهی بمیرم  من 

ب نظرم همون ناف باید باشه 

نه ما کرمان رفسنجان هستیم، بخدا گریه میکنه خودم از خودم بدم میاد، بابا‌ش فوت شده  قد جونم دوسش ...

خدا رحمت کنه پدرشو باز خداروشکر شمارو داره دایی مثل پدره میمونه

یه قاشق روغن زیتون بدین بهش نافشم چرب کنید  اگه خوب نشد حتما ببریدش بیمارستان بستری بشه پشت گوش نندازین خواهرتو راضی کن هرطور شده گناه داره بچه درد میکشه زبون نداره بگه کجاش درد میکنه طفلی