2821
2789
عنوان

همه چی تموم شد امشب😔🖤🖤

741 بازدید | 34 پست

امشب همه چی تموم شد...بچه ها تاپیکای قبلمو بخونید نوشتم دلم میخاست از طریقی جدا بشم از نامزدم اونجا انقد دوسش داشتم حتی شماهایی ک نمیشناسینش دلم نخاس واقعیتو بگم الکی گفتم میخام درس بخونم و نامزدم خیلی خوبه ولی باید جدا شیم...ولی امشب دیگ نمیتونم تو خودم نگه دارم اون اقا فردی ب شدت تعصبی و گاهی شک داشت بهم...حالم خیلی بده امشب تمومش کردم دیگه..از همه جا بلاکش کردم دیگه تموم شد حالم بده دلم میخاد فراموشش کنم چرا نمیشه😭😭

بحث امشب این بود که من پروفایلم عکس خودمو گذاشتم و قبلا هم میزاشتم بهونه گرفت عکس میزاری اون استادای دی وثت ببیننت بیان پی ویت باز..گفتم چرا الکی بهونه میگیری تو که میدونستی من اینستا و تل عکس میزارم تازه الان یادت اومد..گفت رو اعصابم نرو تو عکس میزاری رو نقطه ضعف من دست بزاری منو حرص بدی اون استادای لا ش یت بیان دوباره سراغت 😭😭گفتم چی میگی داری اشتباه میکنی.بعد یک ساعت گفت من دیگه نمیکشم بت میگم پاک کن نمیفهمی؟منم گفتم پاک نمیکنم تو پیش خودت توهم زدی بچه ها نگین چرا پاک نکردم لج کردم چون اگه میگفتم چشم مجبور بودم تا اخر عمر تو این مورد بگم چشم هر چی تو بگی😭😔 .گفت لج میکنی همه چی تمومه .گفتم بم شک داری؟جواب نداد .چند ساعت گذشت انقد گریه کردم و دیگه نتونستم با احساسات تصمیم بگیرم و همیشه عیباشو نادید بگیرم .رفتم بهش گفتم دیگه همه چیز بین ما تموم شد هیچی دیگه ازت ندارم خدانگهدارت اقای فلانی دیگه لطفا اطراف من نیا بهمم زنگ نزن.بلاکش کردم گفتم تو پیامم به خانوادتم بگو همه چی تموم شدست بعدم بلاکش کردم از همه جا.بچه ها بحث ما همین مسئله ساده نیست کلا خیلی تعصبای الکی داش گاها دلم نمیخاد باز خریت کنم برگردم باز بهش بگم چشم هر چی تو بگی😔😔تو این چند وقت کلی اعصابم بهم ریخته به هیچکیم نگفتم خانوادم میپرسیدن میگفتم همه چی خوبه الکی😔😔😭😭 فقط دلم میخاد فراموشش کنم خیلی سخته زندگی با فرد شکاک .خداروشکر ما فقط حلقه داشتیم عید قرار به عقد بود خانواده ها میدونستن دلم نمیخاد مامانش اگه اومد علت جویی دلم بسوزه برگردم باز چیکار کنم فراموشش کنم لطفا خاهرانه دلداری بدین نه اینکه نمک بپاشین رو زخم ادم.😭حالم به شدت خرابه 😔و لطفا بگین بلاکش کردم رفتار بچه گانه ای بود از بلاکی درش بیارم ولی اگ پیام داد جوابشو هیچوقت ندم یا تو بلاکی بمونه؟😔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین عزیزم الان اول رابطه است شما در اوج علاقه قرار دارین نمیتونی میزان تعصبات آقا رو تحمل کنی میخوای چند سال دیگه که بهم عادت کردین بتونی کنار بیای اگه واقعا نمیتونی با حدودش کنار بیای الکی احساسی نشو و تصمیم عاقلانه ای برای خودت و نسلت بگیر

کار درستو کردی گلم وقتی تو یه رابطه حالت خوب نیست تموم شه بهتره

خیلی حالم بده چطوری خاطراتو فراموش کنم از تصمیم مطمئنم ولی خاطرات همش جلو چشممه حالم بده چیکا کنم اخه من😔😭

خیلی حالم بده چطوری خاطراتو فراموش کنم از تصمیم مطمئنم ولی خاطرات همش جلو چشممه حالم بده چیکا کنم اخ ...

خودتو سرگرم کن ی مدت ب خودت برس و اهمیت بده

سخته

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔
ببین عزیزم الان اول رابطه است شما در اوج علاقه قرار دارین نمیتونی میزان تعصبات آقا رو تحمل کنی میخوا ...

من هر کاری کردم این رفتاراشو بزاره کنار ولی انگار نمیشه طی ماه ۱۰ روزش خوب بودیم ۲۰ روزش همش قهر و بحث سر تعصبای الکی اقا بود خیلی سخته😔

این مدل مردا فقط تو رمان خوبن … اگه تصمیم جدیه فکرنکن  همه چیو عوض کن حتی خط

از بلاکی درش نیارم ینی ؟

من کسیو هیچوقت بلاک نکردم الانم نمیتونم تحمل کنم بلاکش کردم ولی نمیخام دیگه ارتباطی باشه مجبور شدم کار درستیه تو بلاکی باشه؟

من هر کاری کردم این رفتاراشو بزاره کنار ولی انگار نمیشه طی ماه ۱۰ روزش خوب بودیم ۲۰ روزش همش قهر و ب ...

کاملا درکت میکنم ببین من دانشجوی روانشناسی هستم این علاقه ی بین شما یک واکنش کاملا غریزیه چرا؟! به این علت که همجواری و تعهد ناخواسته باعث ایجاد علاقه میشه و اگر عقل توی این علاقه جایگاهی نداشته باشه مطمئن باش با عدم تفاهم شما در این موضوع چند وقت بعد تبدیل به تنفر میشه 

2825
2823
2791
2779
2792