2821
2789
عنوان

همه چی تموم شد امشب😔🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 34 پست
گیر دادن هاشون به دو دلیل هستش یک اینکه به عنوان یک مرد ایرانی (باتوجه بت فرهنگمون) حس می کنه باید ا ...

اره امروز باز با هم حرف زدیم هر دو قانع شدیم که چرا هر دو لج میکنیم و بحث خاتمه پیدا کرد ولی اینکه هر چن مدت این بحثا پیش میاد واقعا اذیت کنندس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کار ایشون و مدل بروز حسشون رو نمی پسندم ولی مطمئنم که هدف بدی و غیر قابل تحملی هم پشتش وجود نداره ...

میدونین چیه من چون هر چی میگم بهش بدون سین جیم کردن علت جویی میگه چون تو میخای باشه این کارو میکنم ولی من برعکس اون نمیتونم بدون دلیل بگم باشه هر چی تو بگی قانع نشم نمیتونم بپذیرم حرفشو اونم ناراحت میشه همش😔دوسش دارم الانم اشتی کردیم باز ولی میگم مشاوره بریم چه کنیم نکنه مسیر غلطی رو داریم میریم فقط داریم به هم روز به روز وابسته میشیم درصورتی که شاید برای هم ساخته نشدیم... اینم بگم من بهش میگم این رابطه این علاقه درسته یا نه خیلی ناراحتش میکنه مگ من حرف بدی میزنم سواله دیگه😥موندم ب خدا....

میدونین چیه من چون هر چی میگم بهش بدون سین جیم کردن علت جویی میگه چون تو میخای باشه این کارو میکنم و ...

یه پیشنهادی دارم برای شما عزیزم 

از این به بعد هر تذکری که از ایشون دریافت کردید در کمال آرامش و با لبخند در مرحله اول جمله خودشون رو بهشون برگردونید یعنی بگید چشم عزیزم چون شما دوست داری انجامش میدم اما لطفا بیا درموردش با هم صحبت کنیم یا دوست دارم دلیل این حرفت رو هم بدونم 

بزارید متوجه بشه که خودش و جایگاهش و حرفش برای شما محترم و ارزشمنده 

ایشون خیلی دوست‌ون داره احتمالا:))))

یه پیشنهادی دارم برای شما عزیزم  از این به بعد هر تذکری که از ایشون دریافت کردید در کمال آرامش ...

ای خدا مرسی مهربون از نظرت😘😘

اره خیلی دوسم داره گاهی میگم اونقدری که اون منو دوس دارع من دوسش ندارم 😐نه اینکه من دوسش ندارم اون بیشتر از من ابراز علاقه میکنه 😅

ولی خب اختلافات همیشه هست همین که زود بچگی نمیکنیم هر دو با هم حرف میزنیم درست میشه همه چیز خیلی خوبه

خیلی مرسی از راهنماییت گل بانو😘😘♥️

2825
2823
2791
2779
2792