2821
2789
عنوان

همه چی تموم شد امشب😔🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 34 پست
بنظرم خیلی بچه ایی. تعصبات ی مردو درک نمیکنی ‌ ابن نشانه های دوست داشتنه اون اقاس . وقتی استادت اومد ...

ایشون به هر دلیلی با این موضوع کنار نمیاد حالا شما بگو بچگی یا درک نکردن یا هرچی قرار نیست کل عمرش دعوا باشه که چون دوست داشتن این مدلی رو درک نمی کنه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرم خیلی بچه ایی. تعصبات ی مردو درک نمیکنی ‌ ابن نشانه های دوست داشتنه اون اقاس . وقتی استادت اومد ...

الان شما فکر میکنی من عکس پروفایل برای جلب توجه استاد گذاشتم؟😔این چه حرفیه اخه من از زمانی که یادمه تل داشتم عکس میزاشتم پروفایل برای امروز دیروز نیست که بعدشم من تعهد داشتم ب طرفم اخه چرا باید کسی رو که دوست دارم برنجونم ولی اینکه عکسی که موردی نداره رو گیر بده قانع کنندست بگه بردار؟نبودی تو این شرایط تعصب ب دلیل دوست داشتنه از دور قشنگه ندیدی داخلشو پس😔

کاملا درکت میکنم ببین من دانشجوی روانشناسی هستم این علاقه ی بین شما یک واکنش کاملا غریزیه چرا؟! به ا ...

عزیزم شما که روانشناسی میخونی ممکنه راهنمایی کنی لطفا من چیکار کنم چه تصمیمی بهترین گزینست؟😭🙏🏻

میتونه شرایطتو عوض کنه ن ک پا پس بکشه اگه دوسش نداشته باشه ی مسئله دیگس

خیلی سعی کردم عزیزم کنار نمیاد فقط میگفت من نمیتونم ببینم کسی نزدیکت بشه چه درسی باشه چه کاری چه هر چیزی ...اخه مگه دست من بود دوروز دیگه اگه میرفتم تو زندگی شکاکیتش ۱۰۰برابر میشد حبسم میکرد تو خونه چی ...بازم ممنون از راهنماییت عزیزم🙏🏻😔

عزیزم شما که روانشناسی میخونی ممکنه راهنمایی کنی لطفا من چیکار کنم چه تصمیمی بهترین گزینست؟😭🙏🏻

تعصبات ایشون تو چه زمینه هایی؟! یعنی به چی بیش تر گیر میده؟! 

و اینکه تا چه حده؟! کار به دعوا و پرخاشگری هم میرسه؟! 

دست بزن یا هرچی ؟! عصبانیتش رو چطوری بروز میده؟!

تعصبات ایشون تو چه زمینه هایی؟! یعنی به چی بیش تر گیر میده؟!  و اینکه تا چه حده؟! کار به دعوا ...

هر چی مربوط به همجنس خودش باشه .به ظاهر میگفت مانع پیشرفتت نمیشم ولی کاملا بهونه گیریاش معلوم بود چرا پی وی فلان استاد این سوالو پرسیدی چرا جزوه فلانیو گرفتی چرا شب میری بیرون چرا با دوستات تا ۹ شب بیرونی چرا موهات بیرونه چرا جواب فلانیو دادی مخم داره سود میکشه واقعا خیلی تلخه ...😭😭نه بحث و دعوامون همیشه محترمانه بود حتی ی بارم فحشی به هم ندادیم حتی تو بدترین حالت..دعوا و قهر زیاد داشتیم هر ماه دو بار بود ولی ته تهش ۳ و۴ روز طول میکشید قهرمون.کار درستی کردم کنار کشیدم؟از بلاکی درش نیارم؟

من یدوره روانشتاس میرفتم ما رو با ازدواج با ادم شکاک و بی اعتماد منع کردن و ممنوع هست این ازدواج 

طبعات خوبی نداره 

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
هر چی مربوط به همجنس خودش باشه .به ظاهر میگفت مانع پیشرفتت نمیشم ولی کاملا بهونه گیریاش معلوم بود چر ...

اینکه تو تمام دعواها بی احترامی یا توهین نمی کنه نکته مثبتی هستش اگر با توجه به حساسیت ایشون در این زمینه تا به حال پرخاشگری یا رفتار غیر عقلانی ازشون سر نزده به این معنی هست که میشه روی تدبیر این آقا حساب باز کرد 

مسئله دیگه اینکه مطمئن باشید علت سوال پرسیدن هاي مکرر ایشون مانع پیشرفت شما بودن یا شکاک بودن نیست)باتوجه به توضیحات خودتون( 

صرفا به این دلیل هستش که واهمه دارند این حسی که در قلب خودشون نسبت به شما هست در فرد دیگری هم به وجود بیاد 

ایشون دوست پسر شما نیست که بگم صرفا یه متعصب بازی بچگانه است قصدش ازدواجه و میخواد خانواده آینده اش رو با شما تشکیل بده پس کاملا میتونم مطمئن باشم که دلیل رفتارش جز دوست داشتن نیست 

اینکه تو تمام دعواها بی احترامی یا توهین نمی کنه نکته مثبتی هستش اگر با توجه به حساسیت ایشون در این ...

گیر دادن هاشون به دو دلیل هستش یک اینکه به عنوان یک مرد ایرانی (باتوجه بت فرهنگمون) حس می کنه باید از شما و زیبایی هاتون حفاظت کنه و دو به دلیل اینکه ذات اقتدار گرای آقایون این مدلیه که دوست داره هنگامی که از شما خواهشی داره یا میخواد به خیال خودش ازتون حمایت کنه بهش احترام گذاشته بشه و تصمیمش برای شما مهم به نظر بیاد 

وقتی دائما مخالفت ببینه حس می کنت شما نقش اون رو به عنوان مرد خ‌دوتون به رسمیت نمیشناسید

هر چی مربوط به همجنس خودش باشه .به ظاهر میگفت مانع پیشرفتت نمیشم ولی کاملا بهونه گیریاش معلوم بود چر ...

من کار ایشون و مدل بروز حسشون رو نمی پسندم ولی مطمئنم که هدف بدی و غیر قابل تحملی هم پشتش وجود نداره

حالا اینکه شما باید چیکار کنید بستگی به جواب این سوال داره

(آیا علاقه و اهمیت زندگی با این مرد آنقدری برای شما ارزشمند هست که بتونید توی این مسائل گاهی کوتاه بیاید و حتی شده در ظاهر بهشون چشم بگید و احترام بزارید؟! یا اینکه قراره تا آخر هیچکدوم کوتاه نیاید و با خود محوری کل زندگی رو بت سردی ببرید؟)

2825
2823
2791
2779
2792