2777
2789
عنوان

هر لباسی ک میخرم زنداییم فوری....

272 بازدید | 21 پست

میگه منم از اینا میخوام باید برم بخرم 

الان من برای عید کت و شلوار گرفتم میگ منم میخوام بگیرم در صورتی ک چند روز قبل رفت خریدش رو کرد 

این مدل اصلا به اون نمیاد اما اگ نخره می میره 

دوس ندارم کسی لباسش مثل من باشه

ن که ادعام بشه خیلی سلیقم تک و خاصه 

اما دوس ندارم اینجوری 😭🤦🏻‍♀️

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️

بهش نشون نده جایی که هس نرو

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چرا مانتوت رو بهش نشون دادی 

میاد میگ نشونم بده چی گرفتی 

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️
بهش نشون نده جایی که هس نرو

دیگ تو جمع خانوادگی ک همه هستیم 

بگو تمام کرد یا آدرس مغازه رو الکی بده . یا بگو سفارش دادم از اینستا پیج شو گم کردم بپیچونش

اینجا بازارمون بزرگ نیست... راحت پیدا میکنه 

نشون نده 

دختر من هم حساسه  همینطوره اصلا خریداشو به کسی نشون نمیده 

دائم به منم سفارش میکنه نگو چی خریدم😁😁

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
از این به بعد کلا نگو خریدم 

مدام میپرسه ک کی میری؟ خرید کردی؟ 

مجبور نبودی نشون بدی،میگفتی هنوز خرید نکردم، بعد حالا شبیه هم باشه چه ایرادی داره، خوب شاید سلیقه ات رو قبول داره، اگه یک جور باشید اتفاق خاصی نمیوفته

گر نگهدار من آنست که من میدانم....