2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم که بابام میخواد بره

469 بازدید | 13 پست

بابام برای کار میخواست بعد از سال تحویل بره اما چون بلیط گیر نمیاد و گرون میشه میخواد پس فردا بره دبی برای کار قبلا رفته بود الان ۱ سال بود نرفته بود الان من واقعا خیلی ناراحتم چون دوباره خانوادمون خراب میشه واقعا خیلی سخته خیلی غمگینم بره ۶ ماه دیگه میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد دور باشه ولی خجالت زده نباشه ... 

درکش کنید و رفتن رو براش سخت تر نکنید ...

بهش دلگرمی بدید و در نبودش جوری باشید که وقتی اومد با خبر های خوبتون خستگی از تنش در بره...

امیدوارم شرایطتون بهتر بشه....

پس ما چی بگیم پدرامون فوت کردند...  شاکر باش دختر

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓

ان شاالله سالم باشید و تنها غصتون همین دوری باشه که با اومدن پدرت برطرف بشه. خیلی سخته پدر جاری من هم اماراته از وقتی کرونا اومده نیومده 

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

الهی هرجا میره خدا پشت و پناهش باشه و بسلامت برگرده

زندگی ها سخت شده و پدرها مجبووووورن بدترین شرایط کاری رو هم تحمل کنن بخاطر خانوادشون

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید

عزیزم غصه نخور پدر منم بخاطر شغلش دائم خارج از کشوره خیلی دلتنگش میشم اما چاره ای نیست من که امیدوارم تا عید هیچ مراجعه کننده خارجی نداشته باشع هر عملی هست تو ایران انجام بده🤲🤲